hits

MITT VIKTIGSTE MØTE TIL NÅ!

07.08.2017 - 10:00 Ingen kommentarer

Det er mandag og en ny uke for alle. Men for meg er dette ingen vanlig uke, jeg har nemlig masse å fortelle dere i dagene fremover. Jeg må innrømme at dette blir en av mine mest spennende uker noensinne, og nyhetene står i kø. I dag starter jeg med et veldig spennende møte med Gyldendal, vi skal nemlig ferdigstille en del viktige detaljer på boken min, og jeg har ligget våken nærmest i hele natt og tenkt på detaljer jeg kan ta med meg inn i møtet.

En av de tingene som er bestemt har jo vært tittelen på boken, men rundt 02:00 i natt fikk jeg en helt annen ide. For første gang kunne jeg både se for meg bokens utseende, hvilket coverfoto, tittel og egentlig hele helheten på boken.

Det er kanskje rart, men det er mange detaljer som skal på plass ved en bok. Detaljer som man kanskje ikke tenker over når man leser en. I tillegg har tittel vært en veldig viktig brikke for min del. Dere kjenner meg jo såpass at dere vet jeg har et veldig spesielt forhold til titler, og at sånne detaljer er viktig for meg. Og i og med at dette blir en veldig personlig bok, med historier og detaljer jeg aldri tidligere har delt til noen, så føler jeg meg på mange måter litt sårbar. Sårbar i den forstand at det er viktig for meg at jeg er fornøyd med alle de små detaljene, jeg vil på mange måter at den skal bli helt perfekt.

Det skal være en bok der jeg gir tilbake, der jeg forteller en helhet, og ikke bare hinter til ting som jeg kan gjøre i blogginnlegg. På bloggen kan jeg gjerne starte på en historie i et innlegg, for å så fullføre historien over flere innlegg. Mens jeg i boken får mulighet til å skrive fullstendige og usensurerte opplevelser og historier. Jeg tror det i alle fall blir mye lettere for den som leser boken å se helheten. I tillegg er det viktig for meg å virkelig by på meg selv i boken, og slippe dere helt inn på meg.

I dag skinner i alle fall solen over Oslo, og jeg er veldig, veldig spent på dagen. Nå skal jeg først bruke noen timer hos Gyldendal, før jeg har planer om å surre litt rundt i Oslo, og kanskje få shoppet litt også. Så skal jeg oppdatere dere litt senere! Håper alle får en strålende uke, det føler jeg meg veldig sikker på at jeg får! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar