hits

PÅ DENNE TUREN ER JEG TROFAST

16.07.2017 - 13:00 Ingen kommentarer

annonse

Tidligere i sommer var vi på en romantisk tur til Roma, da jeg plutselig kom med et innlegg om at jeg ikke var trofast. Denne turen ville jeg ikke være like dum. Jeg har derfor husket å pakke med meg det viktigste for meg på hele turen.En ting som er dyrt og unødvendig å glemme å ta med seg, men som må erstattes om den glemmes, er barberhøvelen. Jeg har vært ekstremt nøye med å ikke kjøpe masser av forskjellige høvler ut av det blå, og har som jeg har sagt tidligere vært ivrig Shai-bruker i snart fire år nå!

Shai ble jeg introdusert til via en venninne, og siden den gang jeg startet tilbake i 2013 har jeg spart tusenvis av kroner på forsendingene fra Shai. Og i tillegg har jeg sluppet de unødvendige og dyre turene på butikken for å kjøpe nye høvler stadig vekk. På denne turen er jeg derimot trofast mot min favoritt, og har tatt med høvlene mine hjemmefra. Faktisk, når jeg bodde her nede hadde jeg med en hel ekse med Shaihøvler fra Norge, som jeg brukte under hele oppholdet på Kypros i 2015. 

Jeg mener det er to ting man bør være trofast mot for sin egen del, det er kjæresten og barberhøvelen! Så, til de av dere som ikke har testet den enda, så anbefaler jeg på det sterkeste å prøve høvelen, og akkurat nå kan du det, uten å måtte betale for den! Det eneste du betaler for en prøvepakke er 79,- i porto. Senere 368 kr inkludert frakt per pakke. Da får du en hel Shaibox tilsendt, til en verdi av over 300 kroner! Se alt du får, og bestill din prøvepakke HER! (annonselink)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar