hits

DERFOR ENDRET VI BRYLLUPSDATOEN

15.07.2017 - 19:00 Ingen kommentarer

Uansett hvilken tid på året det er eller hvilket år det er snakk om, så står livet mitt aldri stille. Jeg vet ikke om det har med personligheten min å gjøre eller om det har med antall, eller bare livssituasjonen min generelt. Det er alltid nye ting som skjer, og som regel så er det mye samtidig. Nå er det flytting og nye prosjekter, samtidig med bryllup som vil være tema det neste året. Vi holder for øyeblikket fremdeles på med gjestelistene og save the date som snart skal sendes ut. 

I starten av august blir også selve invitasjonene laget klar for å sendes ut til høsten, og det er en kjempe spennende og morsom tid foran oss. Plutselig er det ikke et år til bryllupet vårt lenge, men det er faktisk kun noen måneder unna. Jeg kan vel røpe såpass at bryllup skjer fremdeles i 2018, men en god del kortere tid frem enn planlagt. Den egentlige datoen var satt til 07.07 med allerede leid lokalet på denne datoen. Nå er datoen endret, og samme lokalet er leid til den nye datoen som er satt. 

Grunnen til at vi endret datoen er faktisk på grunn av været. Uten at vi ønsker å røpe hvor vi skal gifte oss helt enda. Det er ikke i Norge, men vi må likevel tenke på vær-behold, og hva som passer drømmebryllup best. Jeg gleder med til de neste månedene med planlegging til bryllup. Det blir nok dessverre en veldig bryllupsplanlegging preget blogg etterhvert, så håper jeg dere vil være med på den reisen også gjennom livet mitt. Jeg gleder meg i alle fall veldig til å vise frem alt! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar