hits

INGEN VIL TRO JEG SNAKKER SANT

15.07.2017 - 12:00 Ingen kommentarer

Jeg våknet kjempetidlig i dag. Ikke fordi at barna vekket meg, men fordi jeg faktisk hadde bestemt meg for å stå opp tidlig. Jeg gikk ut dørene 07.00 (gresk tid) og hadde retning mot treningsstudio. Jeg har aldri jogget frivillig noen sinne, men de tre siste dagene har jeg faktisk fått meg selv til treningssenteret hver eneste dag. Jeg er veldig stolt over meg selv, selv om det gjerne høres teit ut. Jeg er ikke den type jente som liker å sette av tid til å trene. Jeg har aldri prioritert det i min timeplan. 

Nå som jeg har tre barn, og kroppen min har gått gjennom mer enn gjennomsnittskvinnen så merker jeg at det krever mer fysisk aktivitet, om jeg skal ønske å spise akkurat det jeg vil, uten å legge på meg for mye. Jeg har aldri hatt noe i mot ett par kilo opp eller ned, og det har jeg fremdeles ikke noe i mot. Men jeg merker på vekten at den kun har gått en vei de siste to årene, og jeg tror ikke min siste graviditet har hjulpet noe til for å unngå at den stiger. 

Jeg skal være veldig forsiktig med hva jeg skriver om vekt, for jeg vet at jeg kan treffe veldig mange såre punkt hos mange av dere. Jeg vil derfor skrive tydelig at jeg overhode ikke syns jeg ser tykk ut, eller at det er noe i veien for å ha ett par ekstra kilo på kroppen. Poenget mitt er kun at jeg nå må ta vare på helsen min, nettopp fordi jeg ikke velger kosthold i forhold til hvor lite aktiv jeg er. Jeg har derfor satt av en time hver dag nå i ferien til å gå innom treningssenteret. 

Jeg vet ikke hvordan det er mulig å få mer energi etter å bli svett og utslitt, men det gir meg en sinnssyk energi-boost av å ha vært der. Jeg føler jeg kommer hjem igjen helt ferdig oppladd med tålmodigheten på topp igjen. Det er lov å si at det er deilig med en times pause når man har tre barn eller? Jeg syns i alle fall det er utrolig deilig å koble av litt, for å komme sterkere tilbake. Jeg tror bare det handler om å finne ut hva den lille pausen kan være. Litt tid til seg selv er viktig, uansett hvordan den brukes. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar