hits

TIL KYPROS FOR Å BLI!

14.07.2017 - 21:00 Ingen kommentarer

Det er en dårlig skjult hemmelighet at vi skal flytte, og jeg har sett at flere spekulerer i om vi skal flytte ned til Kypros igjen. Flere ganger har jeg snakket om å eventuelt flytte ned igjen, og vi har vært åpne hele gjengen for at det er en liten drøm vi sitter med. Likevel er det ikke hit vårt neste stopp blir. Det passer simpelthen ikke inn i planleggingen vår, og vi vil heller ikke reise så langt vekk fra det nettverket vi har.

I tillegg er det mye spennende som skjer fremover og utover høsten, som vi ikke verken kan eller vil flytte fra. Derfor har Kypros vært utelukket i avgjørelsen om et nytt stoppested. Det forandrer derimot ikke drømmene våre om en egen plass her nede igjen, og jeg tror ikke jeg overrasker dere, eller meg selv, dersom vi kjøper oss enten et hus, eller et feriehus her nede.

Jeg har sett flere som har lurt på om vi har reist til Kypros for å bli, eller om det denne gangen bare er en ferie. Det er kanskje rart for mange å se for seg, men jeg kjenner denne plassen bedre en jeg gjør der hvor vi faktisk bor nå, og selv om jeg elsker Søgne, og setter enormt stor pris på mulighetene plassen gir for barna, så forandrer ikke det at Kypros er en del av meg.

Men denne gangen er det altså bare en ferie for store og små. En ferie jeg beskjedent må innrømme at vi fortjente alle mann her hjemme. Vi kjente det var nødvendig med en avkoblingsperiode nå før flyttingen starter fra 1.August, for da er det litt av et hardkjør som venter oss alle sammen! Vi er tilbake i Norge siste uken i Juli, og har èn uke på å pakke de siste tingene før vi flytter. Som jeg har skrevet tidligere har vi bestemt oss for å ikke selge huset i Søgne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar