hits

DET ER HAN SOM ER FAREN

12.07.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Noen ganger føler jeg meg uten tvil heldigere enn andre ganger. Sist vi bodde på Kypros, kunne jeg aldri i livet ønsket meg en så fin familie bare to år senere. Det er så utrolig mye som har skjedd i livet mitt de to siste årene, og jeg vil si at det er utrolig mye mer positive ting enn det har vært negative. Personer har kommet og gått ut av livet mitt i løpet av de to siste årene, men jeg vil nå kunne innrømme at den beste gaven og personen som har kommet inn i livet mitt er Lucas. 

For første gang føler jeg at jeg sitter igjen med en fantastisk familie, en ekte familie. En familie der mor og far bryr seg om hverandre og barna. Man trenger ikke gener for å kjenne på stolthet, og man trenger heller ikke gener for å kjenne på kjærlighet. Det er vel nettopp derfor ikke biologiske søsken ikke får barn sammen i utgangspunktet, fordi det trenges noen nye og andre gener inn i bildet. Det samme vil jeg like å si om familie. En far og en mor er kun de personene som et barn kan se opp til og føle seg elsket og trygge i armene til. 

Det trenges ikke gener for å kjenne på kjærligheten mellom far og sønn. Er man vokst opp med en person så positivt tett på fra en tidlig fase i livet, skal det mye til for å ikke kjenne på følelsen av det båndet som kun en pappa kan få til sine barn. Jeg har fått en fantastisk pappa til alle mine tre barn, og de er så heldige som får være sammen med han vær eneste dag. I vår familie så er det Jan som er faren, til alle tre barna. Han har ikke tatt noen andre sin plass, den plassen har alltid stått tom. Nå er den ikke det, og det er jeg så takknemlig for! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar