hits

BRYLLUPSDATOEN ER ENDRET!

08.07.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Nå er det virkelig lenge siden det har vært bryllupssnakk her på bloggen, men for de av dere som lurer, så skal jeg fortsatt gifte meg. Vi er godt inne i planleggingsprosessen, og nå har vi akkurat fått bekreftet at datoen for bryllupet er endret og fastsatt. Datoen vi i utgangspunktet hadde booket var faktisk 07/07/2018, som hadde vært nøyaktig et år til i går. Men nå er den altså flyttet, og jeg kan røpe at vi skal gifte oss tidligere en det! Det er heller ikke lenge til invitasjonene blir sendt ut, og plutselig er det heller ikke så lenge til bryllupet!

I går satt vi i timesvis å diskuterte detaljer på hverandre. Slips eller skjorte? Hvordan skal blomstene se ut? Hvilke kjoler skal bridemates ha? Hvilke brudekjoler liker vi, og så videre! Jeg elsker å sitte å dille med detaljer, og setter utrolig stor pris på de gangene Jan også engasjerer seg, selv om det ikke er noen hemmelighet at jeg er den som bruker flest timer på Instagram og Pinterest. Spesielt de siste to ukene har vi sett utrolig mange taler på YouTube sammen, alt i fra Best Man taler, Maid of Honor taler, og ikke minst taler til hverandre. Jeg tror vi begge blir veldig rørt av gode taler, og vi må vell kunne si at vi begge håper sterkt på et par fine taler fra de som kommer på den store dagen vår.

Michelle er også mer og mer involvert i planleggingen, og jeg vet hun gleder seg enormt til den store dagen. Allerede i 2016 skrev jeg et innlegg med mange av tankene hennes, blant annet at vi skulle gifte oss den sommeren hun er 6 år, så får vi se om det stemmer. Innlegget kan du lese her! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar