hits

SELGE VI HUSET I SØGNE

05.07.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Etter at jeg la ut på bloggen i sist uke at vi skulle flytte i august, har jeg fått inn en hel hau av både meninger og spørsmål. Et av de flest stilte spørsmålene: Skal vi selge huset vårt i Søgne? Jeg kan innrømme at vi ikke skal gjøre det. Jeg har dette året bygget opp et helt nytt nettverk for min egen del, samtidig som barna har sitt nettverk her. Det er her vi ønsker at vår «base» skal være. Det er her jeg ønsker at barna skal kalle «hjemme» uansett hvor vi bor og flytter på oss. 

Jeg har en million tanker og ting jeg ønsker å gjøre med dette huset, og mye av endringene er så smått som å henge opp flere bilder på veggene og få inn noen nye møbler. Det tar tid å lage et hjem til sitt eget. Og nå som vi akkurat har bodd her ett år, så begynner vi å vite litt mer om hvordan vi ønsker å ha det. Jeg er blitt helt hekta på oppussing programmer, og sitter og ser gjennom sesong på sesong for å fange opp så mye som mulig, til inspirasjon for å bruke videre, både i huset vårt her hjemme, men også huset mitt i Stavanger. 

Jeg er veldig glad i design og oppussing. Jeg sa alltid når jeg var mindre at jeg ønsket å bli interiørarkitekt, uten å egentlig vite helt hva det betydde. Jeg er veldig glad i design, og har veldig tydelige tanker om hva jeg liker og ikke. Uansett hvor engasjert jeg blir når jeg ser på oppussings program så må jeg nok sette det litt på vent på en god stund. Vi har vært veldig tydelig med hverandre her hjemme på at vi ikke skal begynne å pusse opp noe, noen sted, før bryllupet neste år er forbi, for akkurat nå har vi ett helt annet kapittel foran oss først! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar