hits

GODTEPOSEN: TUSENVIS AV KRONER PÅ GODTERI

24.06.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Nå er nesten alt klart til den store feiringen for Michelle sin 6 års dag! Jeg lovet Michelle å vente med å lage godteposer, fordi det var noe av det hun hadde lyst til å være med å lage. Jeg syns det var utrolig koselig at hun hadde noen tanker om hva som var viktig for henne å være en del av i forberedelsen til selskapet, og syns ikke annet enn at det ble en utrolig koselig ting å gjøre sammen med henne. Hun sorterte likt med godteri til alle sammen, mens jeg la det oppi hver og knyttet sammen. Et bra team er vi! 

Jeg gjorde meg en del tanker om godteposene til selskapet. Først så tenkte jeg en del på om det fremdeles var vanlig å få hver sin godtepose i barnebursdager, slik som vi gjorde da vi var små. Nå er det ikke så lenge siden jeg var liten da, men ting forandrer seg jo så fort, at det er vanskelig å henge med. Michelle mente på at det var veldig normalt å få det, og sa at hun ønsket det. Derfor ble dette spørsmålet fort lagt til sides for min del. Så lenge det er et ønske fra Michelle sin side med både godteposene, og leken om å «fiske» dem opp, så tenker jeg at det er helt topp at hun har noen ønsker for denne feiringen hun også. 

Etter at tanken på at godteposer skulle lages var fastslått, begynte jeg å tenke på hvor mye som er normalt å få. Det er et litt verre spørsmål å spør 6-åringen om, for de har selvsagt lyst på så mye som overhode mulig. Likevel tenker jeg, trenger de så mye? Er det ikke litt det å kunne spise kaker og kose seg med det som er bursdagsselskapets høydepunkt. En liten oppmerksomhet til hvert enkelt barn er jo koselig og fint, men jeg er i alle fall veldig bestemt på at de ikke trenger tonnevis hver, i tillegg til alt det andre som blir servert. 

Det er det jeg føler blir litt rart om man setter ut en skål med godteri på bordet i stede for å gi ut til hvert enkelt barn, for da blir det fort noen få som spiser «alt» og noen som ender opp med å ikke få noe. Jeg kjenner derfor en ro med å vite at om barna får hver sin, så kan de spise like mye hver, i sitt tempo. Enten de spiser opp alt på 10 minutter, eller tar litt og ønsker å spare på det når de kommer hjem. Alle barn er så skrekkelig forskjellige, og jeg mener det er veldig viktig å huske på dette spesielt i en barnebursdag. Jeg tror barna setter pris på en liten personlig oppmerksomhet, i stedet for å bruke tusenvis av kroner på godteri. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar