hits

LIVE: BLI MED Å PYNTE TIL MICHELLE SIN BURSDAG!

21.06.2017 - 11:40 Ingen kommentarer

Jeg har flere ganger både vist og snakket om min store begeistring for bursdagselskap. Eller generelt bursdager. Jeg ønsker å gjøre mest mulig ut av dagen til mine nærmeste som fyller et nytt år. Nå er det Michelle som står for tur, og allerede neste måned så fyller den lille jenta mi 6 år! Jeg kjenner det både er skummelt og gøy at hun begynner å vokse seg stor. Men denne uken prøver jeg å ikke la mine følelser for den store dagen komme i veien for en stor og fin feiring! 

Denne uken feirer vi Michelle sin bursdag med barnehage, familie og venner. Det blir en stor dag som jeg vet Michelle har gått å gledet seg til lenge. Jeg syns det er så utrolig fint hvordan hun kun gleder seg til denne feiringen på grunn av menneskene som kommer for å feire dagen sammen med henne. Hun har ikke nevnt et eneste ord om gaver eller kaker her hjemme, og det får meg til å føle meg veldig bra. Barn skal få lov til å glede seg til både gaver og kaker, det er ikke det. Jeg bare kjenner at jeg blir så utrolig glad og stolt, når jeg ser at hun bryr seg om de menneskene som hun kjenner, det gjør meg så godt å se at hun har mange rundt seg som både hun betyr mye for, men også som betyr mye for henne. 

De neste dagene her på bloggen vil bli fylt med mye bursdags-planlegging og snakpeak´s. Jeg elsker å lage i stand selskap, og hadde jeg kunne velge meg en jobb den dagen jeg ikke lengre ønsker å blogge, så måtte det uten tvil hvert å planlegge/stelle i stand bursdagsselskap. Jeg elsker det, og bruker lang til til å lage det aller meste så og si fra bunn av. For meg blir riggingen til et selskap fort en hobby jeg trives godt med, og som jeg egentlig gjør mest for min egen del. Jeg vet veldig godt at det ikke er det Michelle gleder seg til med feiringen. Hun får heller ikke se noe av pynten og kakene før den store dagen er her! 

Som dere ser så er tema litt utenom det vanlige av hva jeg pleier. Grunnen til dette tema skyldes kun at Michelle blir eldre og har egne mer bestemte ønsker om tema. Så når hun nå er blitt så glad i hest, så tenkte jeg, hva er vel bedre enn en skikkelig stall-inspirert hestebursdag? Jeg har dratt tema helt ut, og syns det er utrolig gøy å dille med små detaljer og rigging de neste dagene. Gleder meg til å vise dere alle prosjektene jeg holder på med til den store dagen! 

Se live video på facebook HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar