hits

ORD KAN IKKE BESKRIVE DETTE

19.06.2017 - 21:00 Ingen kommentarer

Nå har vi kommet oss hjem til våre kjære igjen. Vi landet for kort tid siden, og har kun rukket å hente våre små å fått lagt dem til å sove hjemme hos oss igjen. Det er ingenting som føles bedre enn å se dem igjen, og det er en utrolig lykkefølelse som strømmer gjennom kroppen, jeg er kjempeglad for å være hjemme igjen med dem. Det er ikke mer enn fem dager siden jeg reiste fra dem, men når jeg har levd så tett på dem over flere år, så er det ikke rart det føles veldig ukjent og annerledes og plutselig være uten dem rundt meg. 

Jeg kan uten tvil si at vi har storkost oss i Roma. Jeg er evig takknemlig for at Jan tok meg med ned hit, og for alt han la tilrette for denne turen for oss. Vi har fått oppleve et land hverken Jan eller meg noen gang hadde vært i før, og ikke minst fått oppleve ting sammen som et par. Jeg tror det er viktig for alle forhold, nye eller gode gamle, å få tid til å oppleve ting og lage minner som et par. Når man får barn, så blir familielivet så viktig, at man fort kan glemme å sette av skikkelig kvalitetstid som kjærester, og det føler jeg så absolutt vi har fått gjort her disse dagene. 

Nå har vi fått laget våre egne minner, i en helt ny by. Vi har ledd mye, spist mye, og ikke minst kjent på følelsen av å være forlovet og nyforelsket. Jeg er veldig takknemlig for denne turen, og gleder meg til å fortelle barna mer om plassen vi har vært og ikke minst vise dem noen bilder. Jeg har savnet barna veldig, men vi har heldigvis hatt daglig kontakt på både Facetime og Snapchat, så det har vært veldig fint å se bilder av hvor fint de har hatt det sammen med bestemor og bestefar disse dagene. 

Det har nemlig skjedd mye på hjemmefronten mens vi har vært borte, og jeg gleder meg til å fortelle mer om det. Først vil jeg bare se og føle på det med mine egne øyne før jeg skal dele det videre. Det er et stort øyeblikk, og noe som jeg kjenner veldig på som mamma. Når jeg har fått pakket ut kofferten og sett gjennom bilder fra turen, tenker jeg at jeg kan lage et «tips til Roma-tur» med forskjellige anbefalinger og erfaringer jeg sitter igjen med etter denne turen. Tror det vil være hjelpsomt for noen andre som vil reise hit for første gang. Håper alle har hatt en fin start på uken! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar