hits

DEN ENESTE BARNA BURDE SE OPP TIL!

19.06.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

annonse

Jeg tenker ofte gjennom hvilke ulike utfordringer man kan få i løpet av et liv. Og uansett hvor mye jeg tenker over det, så stopper jeg alltid opp på mammarollen, og tenker på alle de ulike utfordringene mammarollen bærer med seg gjennom flere år. Jeg liker å se på mødre generelt som superhelter for alt de får til i en helt vanlig hverdag. Uavhengig av barnets alder, så står man på for at barna skal ha det bra, og den innstillingen er i alle fall i mine øyne absolutt en helt verdig! 

Det er derfor av og til litt viktig å ta opp temaet superhelt hjemme i huset, hvem er barnas superhelt? Har de et forbilde, eller kanskje de ser på seg selv som en superhelt? Jeg mener i alle fall at barna selv er superhelter. På godt og vondt så vil de alltid bestemme og ta avgjørelser selv. Det tror jeg nok mange rundt spesielt trassalderen +- ønsker. Og nå kan du faktisk gi barna en mulighet til å leke litt ekte superhelt i hverdagen. 

Libero sine bleier er nå inspirert av nettopp superhelter, med helt nytt design på bleiene kan du samle koder og registrere disse på Liberoklubben. Registrerer du 8 koder vil du få tilsendt en ekte superhelt drakt til ditt barn, eventuelt en superheltbody til de aller minste. Superheltdraktene fåes i forskjellige farger, og du kan se alle fargene + registrere koder allerede nå ved å klikke på linken HER! Husk at du må registrere deg i Liberoklubben for å kunne registrere koder, og det er selvsagt helt gratis.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar