hits

ER JEG PLUTSELIG IKKE TROFAST?

17.06.2017 - 19:30 Ingen kommentarer

annonse

Jeg skal være ærlig med dere, selv om jeg føler at jeg ser litt ned på meg selv mens jeg skriver dette. Så om du ikke tåler å lese mine kroppsdetaljer, bør du slutte å leser her. Jeg tør likevel være så ærlig å innrømme at jeg ikke rakk å barbere meg før jeg reiste på tur. Jeg tenkte å barbere meg når jeg kom frem, for da hadde jeg all tid i verden. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at alle skal være så perfekte, men sant og ærlig så har vi alle hår på kroppen, som de aller fleste kvinner (og menn?) ønsker å fjerne. Jeg hadde den perfekte planen om å være nybarbert og fin her jeg går i gatene i Roma, men plutselig så hadde jeg et stort problem. 

Jeg glemte igjen barberhøvelen min hjemme!! Jeg har nå brukt den samme barberhøvelen i over tre-fire år og kan ærlig si at jeg er en trofast bruker av Shai. Plutselig så funker ingenting annet, og alt annet blir bare rart. Nå har jeg måtte kjøpe meg en helt vanlig annen, og det er ikke det samme. Jeg føler at det å finne den rette barberhøvelen er som å finne hvilket tøy man passer eller ikke. Noen er bra, mens andre sitter rett og slett ikke fint på akkurat min kropp. Barberhøvlene til Shai har jeg brukt fast etter første gang jeg prøvde den, og har aldri blitt misfornøyd med barbering. Selv om jeg nesten er nybarbert, og kun ønsker å gå over for å få det perfekt igjen er denne barberhøvelen helt magisk!

Jeg anbefaler alle mine følgere på det sterkeste å prøve høvelen, og akkurat nå kan du det, uten å måtte betale for den! Det eneste du betaler for en prøvepakke er 79,- i porto. Da får du en hel Shaibox tilsendt, til en verdi av over 300 kroner! Se alt du får, og bestill din prøvepakke HER! Om du bestiller i dag, kan du faktisk vinne et års forbruk med Shaibox til en verdi av over 2000 kroner. Det er ingen bindingstid, men er du like fornøyd som meg, så får du tilsendt ny forsyning med barberblader og skjønnhetsprodukter hvert kvartal til kun 348,- inkl frakt. Du kan når som helst stanse abonnementet. Bestill din prøvepakke HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar