hits

OH MY F******* GOD!

14.06.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Det er noen ting i livet man ikke kan bestemme, og som bedømmes av rettferdighet og tilfeldigheter. Jeg vet ikke om jeg selv kan innrømme at alt jeg har opplevd på godt og vondt har vært rettferdig, men likevel så er det ikke så mye å gjøre med det i dag. I dag var det derimot andre ting som ikke handler om rettferdighet men kunnskap og håntering av press. Jeg har nemlig hatt oppkjøring til bil.

Etter to måneders intenst fokus på kjøring, teoriprøve og oppkjøring, kan jeg klappe meg selv på skulderen, være stolt mens jeg innrømmer at jeg har bestått!! Jeg er så glad, og så stolt over meg selv, samtidig som jeg med det samme må takke min kjørelærer som har gjort kjøringen til en gøy tid og prioritering. En stor takk til en ukjent mann for bare noen uker siden, men som viste seg å være nærmere meg enn vi først trodde. Tusen takk for alt du har lært meg, og ikke minst takk for at du har latt meg blitt kjent med sørlandet på en helt annen måte enn jeg kjente for kort tid siden.

Jeg er så evig takknemlig, og så utrolig stolt over meg selv. Som jeg sa til Jan i bilen på vei hjem fra oppkjøringen: Det er ikke ÉN ting denne frøkna ikke kan! Haha! Tusen takk til alle som ønsket meg lykke til i dag, og tusen takk til alle som allerede har gratulert meg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar