hits

JEG HAR ALDRI OPPLEVD SÅ MYE PÅ KORT TID

12.06.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Denne uken skjer det mye! Jeg tror faktisk aldri noen sinne jeg har hatt en så travel, spennende, gøy, og ikke minst minnerik uke. Denne uken skal jeg ha oppkjøring til billappen, inn til Oslo på  to dagsturer i forbindelse med spennende jobboppdrag, og så noen dager på reise med min kjæreste Jan. Jeg gleder meg, gruer meg, er spent og redd og alt på samme tid. Jeg må jo innrømme at nervene mine for det meste går til oppkjøringen og den ene turen til Oslo. Det skjer noe hver dag nå frem til neste mandag, og det føles så gøy, og forferdelig skremmende. 

Som regel så liker jeg å fylle kalenderen min helt, men nå som uken endelig er her, så kjenner jeg at følelsene i kroppen min begynner å ta skikkelig overhånd. Dette er virkelig en viktig og spennende uke for meg, og jeg kan merke på de rundt meg at det merkes. Barna skal bo hos bestemor og bestefar mens vi er på kjæreste-tur. Dette skjer i slutten av uken, og noe som blir en perfekt avslutting på denne rare men fantastiske uken. Da er alt gjennom godt, og forhåpentligvis kan jeg slappe helt av og nyte tiden med Jan uten noen tanker. 

Selv om jeg virkelig håper på å bestå på oppkjøring, kan det jo dessverre skje at jeg ikke gjør det. Og det kommer selvsagt til å være kjipt der og da, men jeg tror jeg kommer til å være så klar for å reise bort sammen med Jan da, at sorgen fort vil glemt frem til neste oppkjøring. Jeg krysser fingrene for at jeg består med glans, og kan sitte med en stolthets følelse gjennom turen vi nå skal på om kort tid. Det hadde jo vært helt magisk!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar