hits

DET FØLES SKUMMELT Å RØPE DET!

09.06.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

reklame

Jeg er plutselig noen dager borte her og der, uten at det er negativt. Jeg må derfor starte med å si tusen takk for alle fantastiske gratulasjoner jeg fikk på dagen min (6.juni). Jeg hadde en kjempe fin og rolig dag. Siden sist har jeg hatt fokus i hagen hjemme og bak rattet. Jeg har også være på avslutting i barnehagen, da Michelle om kun to uker, blir skolejente. Tiden går så fort at det er helt skremmende. Husker den alle første dagen hun besøkte barnehagen i Stavanger for aller første gang, da var hun kun 5 måneder gammel, og nå blir hun plutselig 6 år om en måneds tid. 

Når jeg er borte fra bloggen nå, er det plutselig andre ting som har tatt min oppmerksomhet. Jeg kjenner jeg er blitt flink til å ta meg fridager fra innlegg når jeg føler for det, uten å føle alt for mye på presset om å skrive og poste innlegg så så mange ganger om dagen. Jeg har hatt et stort fokus på å få meg billappen den siste måneden, og det har krevd en del tid fra meg, i går var jeg blant annet på langtur/langkjøring der jeg brukte mye tid på å forberede meg i forkant. Jeg klarte ruten med glans, og koste meg underveis. Nå er faktisk all opplæring i boks, og oppkjøringen venter meg til uken!! 

Wæ, det føltes rart og skummelt å skrive det. Jeg gleder meg, samtidig som jeg må være forberedt på at jeg faktisk kan oppleve å ikke bestå. Vi får se hva uken bringer, jeg føler meg i alle fall klar for en oppkjøring, selv om det føltes rart ut for noen uker siden når jeg ble meldt opp til oppkjøring bare så kort tid frem. Men nå er jeg 21 år, og vet jo at de aller fleste som bor som meg litt ute på landet borte fra byen, får lappen så snart de fyller 18 år. Så det er vel på tide at jeg også kan kjøre rundt på egenhånd.


Har du husket å bestille betakaroten for sommeren? Hent en pakke her for kun 59kr NÅ! Det er ingen bindingstid, og du kan når som helst avslutte abonnementet etter at du har motatt din første pakke!! Om du ikke avbestiller vil det koste deg kun 199 kr per måned. Bestill HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar