hits

BRYLLUPET AVLYST?

31.05.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Etter innlegget jeg skrev i går ble det en del spørsmål rundt om jeg og Jan har gjort det slutt, om bryllupet er avlyst eller hva som egentlig skjer i forholdet vårt. Jeg kan begynne med å si at vi selvsagt er et par, og trives godt under samme tak. Innlegget mitt handlet litt mer om at vi er kommet et stykke inn i forholdet vårt nå, som gjør at vi møter forskjellige utfordringer, og tanker, blant annet med tanke på at vi har et bryllup som kommer oss i møte neste sommer, som drar med seg en hel rekke følelser. 

Er det lov å være usikker? Ikke på om man elsker noen eller ikke. Men usikker på seg selv. Er man klar for et gifte mål, er man klar for å love bort livet sitt sammen med en annen person. Jeg føler meg plutselig veldig ung, samtidig som jeg begynner å kjenne på følelsen av å bli eldre. Livet, men også ikke minst kjærlighetslivet bærer med seg veldig mange valg, og noen bedre enn andre. Jeg merker at det plutselig ikke er så lenge til jeg skal gifte meg, skal lille meg, plutselig være gift resten av livet? 

Hvordan skal vi klare å holde sammen livet ut? Hvordan skal jeg og Jan på 22 og 25 år være et par til vi ikke er her mer? Det er en hau av spørsmål som jeg stiller meg selv, ikke fordi jeg er usikker på oss som et par, men mer fordi jeg er usikker på meg selv og på mine tanker. Jeg mener det skal være lov å være usikker i et forhold, enten det gjelder et stort valg som giftemål og barn eller om det gjelder å være usikker på hverandre med tanke på andre jenter/gutter exer eller «venner». 

Å være litt usikker er en del av et forhold, uten at det trenger å være noe negativt. Jeg prøver å snu min sjalue side til noe positivt hver eneste gang jeg kjenner på den. Jeg prøver å gjøre det bedre for meg selv med å tenke på hvor fint det er at man bryr oss så mye om personen man er sammen med, at man blir sjalu. Både om det er jeg som er sjalu og ønsker å vise at jeg bryr meg, eller om det er Jan som bryr seg så mye om meg at han viser det med å bli sjalu om noen andre får min oppmerksomhet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar