hits

JEG ER USIKKER PÅ FORHOLDET

30.05.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Jeg har vært veldig åpen om mitt kjærlighetsliv gjennom hele tiden min som blogger, men først etter at jeg og Jan ble et seriøst par, med barn på vei, og plutselig en ring på fingeren har jeg sluttet å skrive om kjærlighetens bakside. Jeg har sluttet å dele kranglene, og de negative og usikre tankene mine. Jeg tviler på at noen kjærlighetsliv kan gå livet gjennom noen negative sider, og det gjør heller ikke mitt. Jeg er skuffet og litt sint på meg selv som ikke har vært helt ærlig med meg selv på bloggen.

Har jeg et perfekt kjærlighetsliv, selv om jeg har funnet min drømmemann? Langt i fra. Jeg er sjalu, jeg føler meg sjeldent som en bra kjæreste. Jeg har mine tanker, mine teorier om hva som påvirker forholdet vårt, og på mange områder så føler jeg selv at mye kun er min egen feil. Selv om jeg vet at det trengs to for å være uenig og to for å ha en krangel. Selv om jeg ikke liker å innrømme det så krangler jeg stadig mer og mer med Jan, og jeg vet at mye er min egen skyld.

Nå er det allerede blitt to år siden Jan fortalte meg at han hadde følelser for meg for første gang, selv om det er ingen hemmelighet at jeg merket det flere år før han innså det selv. Vi har vært utrolig tett på hverandre de siste to årene, og vært gjennom mye sammen på kort tid, som har vært en stor utfordring på forholdet vårt. Vi står sterkt og det er nok derfor jeg for første gang tør  å innrømme for meg selv at jeg som menneske klarer meg best alene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar