hits

IKKE RØR HENNE!

03.05.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

En ting er sikkert og visst. Jeg har fått et helt annet perspektiv på livet det siste året. Jeg har sett og fått kjenne på kroppen alle sidene bak det å leve sammen med Norges største blogger. Jeg har sett det kjæreste jeg har blitt skjelt ut både av mennesker hun en gang elsket og mennesker hun ikke en gang vet hvem er. Jeg har sett henne ta koselige fanbilder som jeg vet hun er glad i, og jeg har opplevd snikfotograferingen jeg vet hun hater som pesten.

Jeg har sett ukjente luske rundt boligen, jeg har sett henne bli forfulgt av mennesker som man ikke aner hvilke hensikter har. Jeg har sett henne bruke bloggen som et viktig og positivt verktøy i livet, og jeg har sett henne gråte seg i søvn pga den samme bloggen. Jeg har sett henne bli brukt som en kasteball mellom virkeligheten og annonsører, når det virkelig ikke passer seg. Jeg har sett henne bli tråkket på av familie alt for mange ganger, og nå en gang for mye. 

Men akkurat nå må jeg sette en stopper. Akkurat nå må hun få litt fred, for den energien hun har skal hun få bruke på det som gjør henne glad, og ikke minst de hun er glad i. Anna er nå blitt sykemeldt. Jeg kan ikke love dere at dere får se henne på en stund, men nå er tiden inne for at jeg er mann nok til å stå opp for henne og si i fra. For ingen får røre henne, ikke akkurat nå.

Jan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar