hits

EN POSITIV GRAVIDITETSTEST

29.04.2017 - 10:00 Ingen kommentarer

sponset

SONY DSC

For de aller fleste kommer graviditeten som en stor glede. Likevel finnes det også mange som ikke er helt forberedt på en positiv graviditetstest. Jeg har opplevd både den ene og den andre følelsen i kroppen etter at jeg nå allerede har fått oppleve tre positive graviditetstester opp gjennom årene. Men den første testen, og første gangen man blir gravid, er nok uten tvil den gangen man husker best hvilke følelser og tanker som strømmet gjennom kroppen. Jeg husker dagen jeg testet positivt med Michelle i magen, som om det var i går. 

Jeg var 14 år, og sto plutselig på badet med en positiv graviditetstest i hånda. Jeg klarte ikke å forstå at dette var på alvor. Det tok flere timer før jeg innså at dette faktisk betydde at i løpet av det neste året ville jeg bli mamma. Det er ikke akkurat hver dag man får en positiv graviditetstest i hånda i 9.klasse. Jeg tenkte at livet mitt var over. Hvordan kunne dette gå? Hvordan skulle jeg fortelle barnefaren om dette? Hva har jeg gjort nå? Disse spørsmålene stilte jeg meg selv flere ganger i løpet av det første døgnet. Lille meg skulle bli mamma. 

SONY DSC

Når jeg ser tilbake nå, så er jeg så takknemlig for alle valg jeg har tatt på veien, og kan ikke si at jeg angrer på noe. Foreldrerollen er nok uten tvil den tøffeste jobben man kan få i løpet av et liv, men samtidig den aller beste. Jeg er så takknemlig for mine små velskapte mirakler, uansett hvor uventet de kom på mitt unge liv, så kunne jeg ikke sett for meg en ungdomstid uten dem. Jeg ble mamma i en skrekkelig ung alder, men det har ført meg nærmere Michelle på alle mulige måte. Jeg har en datter og bestevenn for livet. 

Er du så heldig å går gravid nå, eller kanskje du som meg allerede har blitt en mamma til et eller flere mirakler? Jeg vil anbefale alle mamma og pappaer om å melde seg inn i Liberoklubben. Jeg har selv vært medlem i flere år. I Liberoklubben kan du dele hverdagens sjarmerende øyeblikk med de som står deg nær. Det er nettopp de små hverdagsøyeblikkene som kan være gøy å dele med venner og familie. Det er så gøy å dele barnas utvikling fra de er helt små og mestrer ting for første gang, til de begynner å komme med morsomme gullkorn som er herlig for de som står de små nært, å få være en del av. Bli medlem du også, ved å klikk HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar