hits

EN BOK SKREVET I SINNE OG FRUSTRASJON

25.04.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Jeg har tidligere i år nevnt at jeg holder på å skrive bok. Nå er vi i gang med siste innspurt av det som gjenstår før boken er ferdig. Jeg kjenner jeg har gledet meg veldig til boken skal bli ferdig lenge, nettopp fordi jeg gleder meg til å gi den ut, og la deg som leser komme enda litt tettere på meg som person og mitt liv. I dag har jeg faktisk hatt min siste økt gjennom hele dagen i dag sammen med hun som hjelper meg å skrive denne boken. Vi har gått gjennom de siste detaljene av hvert kapitel, og deadline nærmer seg med stormskritt. 

Jeg har fått flere spørsmål om boken min, hva handler den opp, hvordan er den lagt opp, når kommer den ut etc. Jeg kan innrømme såpass at boken skal handle om meg og mitt liv. Boken min skal for det meste handle om en periode i livet mitt som ikke har kommet så tydelig frem på bloggen. Hvem var egentlig den jenta som ble gravid på ungdomsskolen?    Flere hendelser blir også bedre forklart i boken, som gjerne bare er så vidt nevnt på bloggen. Det føles mye mer behagelig å skrive detaljer i en bok, enn på nettet der alle kan kommentere sekunder etter at jeg har åpnet meg.

Med en bok så handler alt om å være sikker på at man ønsker å dele. Man får tid, tid til å legge på tekst om man ser i etterkant at noe ble formulert feil. Tanker jeg kom på i etterkant som trenger å være med. Det viktigste av alt med en bok er at man får tid til å tenke. Tenke både for og i mot. Dette er ikke en bok som blir skrevet i sinne eller frustrasjon, sånn som flere blogginnlegg fort kan bli. Dette er en bok som legger tankene mine frem på papir, akkurat hva jeg tenkte og følte, uavhengig av hvordan situasjonene er nå. 

Jeg kan innrømme at en bok skrevet i sinne og frustrasjon vil man komme til å angre på etter 5 år. Jeg har derfor hatt tid på denne boken. Tid til å tenke, og tid til å formulere meg riktig. Jeg står heller ikke ene og alene om denne boken. Den skal gjennom et helt forlag og advokat før den skal trykkes og ut i butikk. Jeg kan ikke skrive hva jeg vil i en bok, det er det som er så skummelt med blogginnlegg i forhold til bøker. Jeg har virkelig troen på at denne boken vil falle i smak hos de som har følgt meg både over en kort periode og for de som har følgt meg helt fra starten! 

Dette er en bok med sannhet og detaljer, på godt og vondt. Denne boken er meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar