hits

ENDELIG VAR DET MIN TUR!!

23.04.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg har lenge gått å gruet meg til å gjøre noe jeg innerst inne ikke trodde jeg noen sinne ville få til. Noe som alle rundt meg har klart uten problemer, mens jeg satt her tre år senere og fremdeles ikke hadde fått det til. Etter at jeg turte å gå i gang med å prøve igjen, har jeg ikke bestått flere ganger. Etter tre forsøk, fikk jeg innvilget å få ta testen muntlig med en sensor, etter at jeg la inn en søknad på dette på grunn av mine lese og skrivevansker. Jeg hadde egentlig endelig fått en time med sensor i Stavanger i morgen. Jeg valgte å sette opp en time i Stavanger i stedet for her i Kristiansand, fordi det var mindre ventetid. 

Jeg tok en stor sjanse på fredag. Vi var akkurat kommet hjem etter en fin Danmarkstur, og jeg hadde øvd mye på teorien i hele påsken for å ha en mulighet til å bestå den muntlige prøven som ventet meg. Jeg bestemte meg for å prøve på vanligvis en siste gang. Jeg hadde tatt den tre ganger tidligere uten å bestå. Jeg ville klare dette, uten å føle at jeg tok en lettere vei enn andre. Jeg tenkte derfor på fredag at denne gangen tror jeg at jeg får det til, denne gangen kan jeg mye mer enn før. Jeg tar denne sjansen, så får jeg heller vente på en ny tid til muntlig om jeg ikke får det til nå heller. 

Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg ikke kunne ta den på fredag, om jeg ønsket å ta den muntlige på mandag. Jeg stolte på magefølelsen min og avlyste den muntlige prøven som var kun noen dager unna. Jeg hadde troen på at jeg ville klare det denne gang. Jeg satte meg inn og gikk plutselig gjennom alle spørsmålene, og syns det var kjempe lett. Plutselig kunne jeg alt jeg hadde øvd på. Jeg klarte det!! Jeg besto teoriprøven på vanligvis, og endelig ser jeg en fremtid med lappen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar