hits

JEG ER HJEMME FOR Å BLI

22.04.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Nå har jeg vært borte igjen en liten stund. Litt over en uke, for å være nøyaktig. Jeg fikk beskjed fra flere av leserne mine om at jeg måtte ta den tiden jeg trengte, sånn at jeg kunne komme tilbake sterkere. Det føler jeg at jeg på alle måter er nå. Jeg har fått tid til å fokusere på positive ting i livet, og hatt en fin ferie med barna i Danmark på den tiden jeg har vært borte fra bloggen. Nå er jeg tilbake, og hodet mitt er høyt hevet. Jeg har kanskje vært borte fra alt fra sosiale media, men jeg har aldri skrevet så mye som jeg har denne uken. Jeg har skrevet flere sider i boken, som nå begynner å virkelig nærme seg slutten, og de siste kapitelene. 

Mens jeg har vært borte har jeg sett at media har spekulert i om jeg skulle slutte å blogge for godt nå, det skal jeg selvsagt ikke. Jeg trives med bloggen, og føler at jeg har kommet inn i en rytme med bloggingen som gir meg minst mulig stress i hverdagen. Jeg trives med den jobben jeg har. Grunnen til mitt fravær er jo alt annet som skjer i livet, ved siden av barn og jobb. Noe som krever mer energi fra meg enn jeg vanligvis har. Jeg trengte tid på å komme meg etter nok en skuffelse. Jeg har også fått tid til å samle sammen en hel haug av blogginnlegg i arkivet, sånn at jeg nå mot slutten av boken kan bruke mer krefter på den, samtidig som at bloggen min ruller og går. 

Jeg er kommet tilbake, og denne gangen er jeg kommet hjem for å bli. Det er på bloggen jeg hører hjemme. De neste dagene vil jeg dele blogginnlegg som peker litt tilbake på den uken jeg har vært borte. Blogginnlegg jeg har skrevet denne uken, men også bilder, videoer og gøye ting fra vår ferie i Danmark. Fremover er det heldigvis mye positiv som skjer. Jeg dømmer meg selv veldig raskt med å være så negativ og sutrete på bloggen. Jeg vil så veldig gjerne gi et ærlig blikk over mitt liv, og det siste året har jeg hatt det vanskelig, og da må dessverre dette også frem i lyset. Likevel er det viktig for meg å vise frem at hverdagen min plutselig er blitt en drøm, og en hverdag jeg alltid har lengtet etter. Jeg har det fint, selv når det stormer! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar