hits

NÅR JEG PLUTSELIG BLIR BORTE

09.04.2017 - 12:00 Ingen kommentarer

Denne uken før påsken har jeg lagt inn den siste energien jeg hadde til å jobbe med boken. Det er mye jobb, derfor så klarer jeg ikke alltid å samkjøre bloggen med boken. Og siden boken nærmer seg deadline så må jeg prioritere tiden min til den. Det er så mange tema som kommer opp i boken som ikke helt passer inn på bloggen min akkurat nå føler jeg. Jeg kan komme med et innlegg om akkurat det jeg vil, men om jeg skal skrive om temaer som virkelig har gjort store forandringer i mitt liv, føler jeg det fortjener mer av meg enn kun et innlegg. Jeg gleder meg veldig til å vise frem boken min, for da blir alle andre tema i boken så mye mer relevante. 

Når jeg plutselig blir borte fra bloggen så lenge, så er det som regel et tegn på at det skjer veldig mye. Gjerne ikke i hverdagen generelt, men i hodet mitt. Jeg har virkelig hatt min beste skrive økt noen sinne, og har også skrevet ned tanker jeg har hatt i prosessen i blogginnlegg. Innlegg jeg skal dele på bloggen når boken er ute. Når boken er lest, og du som leser lurer på hvordan det føltes for meg i prosessen av skrivingen i de dramatiske hendelsene og vendepunktene i mitt liv. 

Nå er påskeferien vår i gang, og barna har to uker ferie. Vi har flere planer for ferien allerede, og har faktisk hatt besøk fra Stavanger denne helgen. Vi har planer om å male påske-egg og kanskje møte på påskeharen i løpet av ferien, samtidig som vi også skal prøve å få en dag oppe i snøen, før sesongen er over. Når påsken er over skal vi faktisk ut å reise. Vi drar til Danmark og Legoland for første gang, så dette gleder vi oss til! Jeg ønsker alle sammen en riktig fin start på påskeferien. God påske! 

Vinner av 5 kasser Pepsi Max i min store påskekonkurranse er: Anne Britt Hansen - Du vil bli kontaktet direkte via Facebook! Gratulerer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar