hits

UNDER 50 KILO

04.04.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

sponset

Det er offisielt under 2 måneder til sommeren, og akkurat det føles ganske sykt. Plutselig er det blitt april og årets bikinikropp bør ikke være så veldig langt unna før den er klar for sol og strand. Derfor bør man akkurat nå starte med Betakaroten om man ønsker en skikkelig dyp og sunn brunfarge gjennom hele sommeren. Jeg har tidligere fortalt om mitt forhold til betakaroten, som jeg tar daglig i denne perioden og helt frem til høsten. Good For Me er plassen jeg kjøper min Betakaroten som er laget av naturlige råvarer, og som er tilpasset for å gi den beste brunfargen du kan oppnå.

Betakaroten er viktig for meg i denne perioden, og har vært det alle sesonger der jeg ikke har vært gravid. Jeg er den typen som elsker sol og sommer, men som ikke akkurat legger ned den aller største innsatsen for å få drømmekroppen hver sommer. Jeg har i alle fall ikke noe mål om å ende opp som noen treningsbabe under 50 kilo. 

Betakaroten sverger jeg derimot til, da den gir meg drømmefargen gjennom hele våren, sommeren og høsten. Betakaroten er et must for meg, og for å få best mulig effekt bør man starte så tidlig som mulig. Nå kommer også påsken, der det gjelder å slikke de solstrålene som er, da hjelper Betakaroten fra Good For Me deg med å utnytte solstrålene på best mulig måte.

Produktet har jeg brukt over flere år nå, og har funnet min favoritt i Betakarotenen fra Good For Me. Om du er rask, kan du akkurat nå få 15% avslag på din bestilling ved å benytte deg av rabattkoden: anna15. Rabattkoden gjelder kun en uke fra i dag, så være rask! Bestill din betakaroten til rabattpris HER! 

Sist jeg skrev om betakaroten, husker jeg at jeg fikk flere spørsmål fra dere. Blir man oransje av å bruke dette? Virker dette produktet egentlig? Og, hjelper det egentlig mot soleksem? Jeg tenkte derfor det var viktig å få svart på disse spørsmålene i samme slengen. Good For Me Betakaroten er faktisk mest kjent for å hjelpe mot nettopp soleksem! Deres Betakaroten er det ingen tvil om fungerer, og man kan kun bli oransje om man tar veldig mye. Samme som man blir av gulerøtter, om man spiser for mye av det, får man også misfarging i huden. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar