hits

DU VIL ALDRI TRO HVA SOM SKJER I DAG!!

04.04.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

For en liten stund tilbake, nøyaktig to ukers tid siden faktisk skjedde det noe stort. Noe som i alle fall var veldig stort for meg, som faktisk skal gjentas i dag også! Det er ikke hver dag man legger ut sitt eget hus for salg, og jeg må innrømme at dette er veldig stort for meg. Jeg er så stolt over å ha et eget hus i en så ung alder, eller rettere sagt, jeg er så stolt over å kunne selge mitt eget hus i så ung alder. Huset ble lagt ut for salg i mars, og det har alt vært en visning for ca. to uker tilbake. Nå skjer det igjen!

I dag er det visningsdag i huset mitt i Nestunveien 56 i Stavanger! Jeg er så i ekstase over hus-salgsprosjektet at jeg skulle virkelig ønsket jeg kunne gå på min egen visning. Jeg vet ikke hvorfor jeg syns akkurat visningen er så stas, men man har jo veldig eierskap til huset, og ønsker jo å se hvem som er interesserte og ønsker å kjøpe boligen. For min del har jeg fylt program hele uken, og har derfor ikke mulighet til å stikke innom huset i Stavanger i dag, men for alle andre i nærheten, er dere hjertelig velkommen på visning i dag kl.18.00-19.00! 

Om jeg selv skal selge inn boligen min litt, så må jeg virkelig innrømme at plasseringen og tomten på huset er virkelig en drøm for en hver familie å få muligheten til å vokse opp. Jeg er selv vokst opp like i nærheten, og kunne virkelig ikke drømt om en mer behagelig skolevei. Gjennom hele grunnskolen hadde jeg i underkant av 2 minutter å gå til skolen, og fra huset jeg selger er det samme avstand til både barneskole, ungdomsskole, turområde, flere kunstgressbaner og barnehage. En drømmeplass, for et hvert barn! Det jeg husker jeg likte best, var at alle mine nære venner bodde rett over gata, og at jeg tidlig kunne løpe frem og tilbake uten at det var noe problem. 

Huset mitt i Stavanger er et lite koselig gammelt hus, som er totalt oppgradert i 2016 med nytt bad, kjøkken, peis, gulver, maling, lister, dører, det elektriske systemet er også blitt fikset opp. Les alt du trenger å vite om huset mitt HER! Det er et fint familiehjem, men det passer også veldig fint til førstegangskjøpere, par som skal flytte sammen, et eldre par, eller enslige. Min plan var å bosette meg der som alenemamma med to små barn. Plutselig forandrer planer seg helt, og nå bor jeg plutselig med en hel gjeng på sørlandet. Er ikke livet fantastisk? Velkommen til visning kl.18.00 i Nestunveien 56! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar