hits

HIPP HURRA FOR LUCAS

03.04.2017 - 20:00 Ingen kommentarer

For et halvt år siden ble vår lille Lucas en del av verdens befolkning. Det føles som om det var i går at jeg fikk deg i armene mine for aller første gang, samtidig som det føles ut som en evighet der du har vært en del av familien vår. Du har allerede rukket å bli en stor gutt på dine 6 første måneder, og det er så spennende å se deg utvikle din helt egen personlighet. Et trekk du i alle fall har spesialisert deg på er smilene dine. Det er virkelig godt å se hvordan du smitter de rundt deg med store, varme smil. Du har funnet dine favoritt-leker, og du elsker å utforske alt som kan ta og føles på.

Selv om du bare har vært med oss siden i høst har du rukket å ta en plass i hjertene våre alle sammen. Michelle synes det er superspennende å se deg utforske livet, og hun elsker å ta deg med på oppdagelser og hverdagsutfordringer. William har tatt rollen som din store beskytter, og er veldig opptatt av at du hele tiden har det bra. Pappa er blitt din livshjelper, og står på hver gang du trenger bleier, tutt eller bare en nattasang. Mens jeg prøver så godt jeg kan å være din trygge havn. Den som trøster deg og koser med deg både når du og når jeg trenger det.

Det har vært helt fantastisk å se deg vokse og lære i ditt første halve år, og vi gleder oss masse til å se deg utforske verden videre fremover. Kjære Lucas, gratulerer så mye med ditt første halvår i flokken. Klem Mamma, Pappa, storesøster Michelle og storebror William.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar