hits

MICHELLE SKAL FÅ EGEN HEST!

03.04.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

reklame

Til sommer fyller Michelle allerede seks år. Hun begynner å bli en skikkelig stor og livsglad jente, med egne interesser. Når vi flyttet fra storby, til en liten bygd utenfor Kristiansand i fjor sommer fant både Michelle og jeg interesse i alle hestene som vi ser til alle kanter fra der vi bor. I vinter startet vi å gå på en «dropp in» ridetime en gang i uken, og Michelle har vel siden vi flyttet ned hit sagt at hun ønsker seg en egen hest. 

Jeg syns det er veldig vanskelig å si henne i mot på dette, fordi jeg har et stort ønske selv også. Hadde der vært helt uaktuelt og ukjent for meg, så ville svaret mitt kommet tydelig som et stort nei, for at seksåringen min skal få seg egen hest, men jeg har selv som liten ønsket meg hest lenge, og har selv ridd i flere år. Jeg kunne gjerne tenke meg at Michelle fikk en hest, og en felles interesse bare vi to jente i familien kunne stelle med. Når jeg først har kommet meg til landet, så da må jeg jo i alle fall få oppleve heste-drømmen, mens vi har mulighet her på landet. 

Jeg har sagt til Michelle at den dagen jeg får bil-lappen, skal hun få seg en egen hest. En hest som vel og merke blir mitt ansvar, men som hun kan kalle sin egen, bestemme navn til, å ri så mye hun ønsker. Ettersom at Michelle er blitt så interessert i hest har jeg meldt henne inn i penny-klubben. Noe jeg også var som liten. Jeg husker det var så stas å få en pakke i posten hver måned med kun hesteting og mine interesser. Vi venter nå i spenning på vår første pakke til Michelle, hun syns dette er like stas som jeg husker det var! 

Når guttene blir gamle nok så får nok de også sine interesser, og jeg som mamma, skal gjøre alt i min makt for å følge dem opp på dette. Jan nevnte Kickerz fotballklubben, som han var medlem av som liten, som er akkurat sammen opplegget og pakken i posten hver måned, bare at dette er for fotballinteresserte barn. Jeg elsker å se barna forme seg etter egne ønsker og personligheter, og kan nesten ikke vente med å se hva fremtidens interesser bringer for både Michelle og guttene i årene som kommer. 

Du kan også melde inn ditt barn i en av disse fantastiske klubbene, eller om du har lyst å være med selv og er under 18 år, må du ha tillatelse fra foresatt. Om det ikke er hest eller fotball du brenner for, så finnes det også en magisk jente-pakke som kommer hjem i postkassen. Man bestemmer selv hvilke pakker man vil ha og hvor ofte. Girl it har faktisk hjulpet mange barn til å finne leseglede, med bøker tilpasset hver enkelt medlems alder! 

Bestill Penny - Heste medlemskap HER! ♦ Bestill Kickerz - Fotball medlemskap HER! ♦ Bestill Girl It - Jente-pakke medlemskapet HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar