hits

TOP 5 TING SOM IRRITERER MEG!

02.04.2017 - 20:20 Ingen kommentarer

1) Tullinger på nett - Det er vell ingen tvil om at det finnes mange tullinger med sterke meninger på nett. Det er heller ingen hemmelighet at jeg utsettes for en god del av disse, og noen av de vil sikkert representere på dette innlegget også. Jeg må ærlig innrømme at jeg ofte lar meg irritere og provosere av det som lires ut av mennesker som ikke aner hva de snakker om. Det er mennesker som irriterer meg, men sjeldent sårer meg. Likevell fortjener de en soleklar førsteplass på listen over ting som irriterer meg.

2) Jan - Som de fleste andre i et parforhold så elsker jeg samboeren min. Samtidig er det vell ingen andre enkeltmennesker som kan irritere meg mer en han. Jan elsker å provosere, og han elsker å være en skøyer, men kunne nok vært en smule mer nøye med situasjonene han velger å bruke som humoristiske. Men ja, han har fint gjort seg fortjent til sølvmedalje i kåringen "Top 5 Ting som irriterer meg".

3) Katter - Sorry altså, men katter har jeg virkelig ikke mye til overs for. De lukter vondt, de røyter, de drar rundt med mus, og de bæsjer der det passer dem. Jeg tror min misnøye ovenfor katter er gjensidig også, for er det en type dyr som stadig gjør fra seg i hagen vår så er det katter. Jeg har vell bare en ting til felles med katter, og det er at vi begge hater mus. Bronse til Norges mest populære husdyr der altså. 

4) Rot - Akkurat dette punktet føler jeg går litt hånd i hanske med punkt nr.2. Jeg har helt siden jeg var liten vært veldig opptatt av å holde ting ryddig og ordentlig til en hver tid. Jan er blitt bedre siden jeg traff han, men fortsatt ender tomme doruller aldri opp i søppelet. Og der ligger vell mye av grunnen til at rot ender opp med en hederlig fjerdeplass, det er de SMÅ tingene som virkelig irriterer meg.

5) Folk som tar feil - Jeg ser på meg selv til en mester til å diskutere, og her hjemme diskuterer vi oftes de helt små problemene. Det kan for eksempel være en diskujon på hvem som har mistet begge visakortene. I sånne diskusjoner er det alltid èn som har helt feil, og èn som har helt rett. Derfor irriterer jeg meg over mennesker som diskuterer noe som ikke er å diskutere, i saker som enten er rett eller galt. Og ofte finner jeg slike mennesker i kommentarfelt rundt forbi, og enda oftere i kommentarfeltene knyttet til meg. Der man gjerne diskuterer et tema som man umulig kan ha greie på. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar