hits

BOKEN MIN ER EN SELVBIOGRAFI, BOKEN ER MEG

02.04.2017 - 14:00 Ingen kommentarer

I går brukte jeg hele kvelden min på noe jeg aldri trodde jeg ville gjøre. Jeg leste gjennom 72 nye sider av min egen bok. Det er mye som må endres på, og mye små feil i teksten som enda skal rettes opp. Det er et utrolig gøy prosjekt, og noe helt nytt for min del. Jeg trodde aldri jeg ville få denne muligheten, og nå sitter jeg her og skal gi ut min egen bok allerede til høsten! Jeg gleder meg skikkelig, men kjenner selvsagt på en følelse av usikkerhet. En følelse av å gi ut noe nytt, hvordan vil det bli tatt i mot, hva vil følgerne mine tenke. Jeg kommer til å nå både dere som daglig følger livet på bloggen, men også en helt ny arena. 

Noen ganger tenker jeg at oppmerksomheten min er ufortjent, mens i går når jeg satt å leste gjennom side på side, så kjente jeg på en enorm stolthet. Jeg følte jeg hadde skapt noe. Det er lettere å være stolt over et forfatter-yrke, og selvskrevet bok, enn å være en blogger, selv hvor mye jeg skriver hver eneste dag. Det vil aldri bli det samme. Jeg er derfor enormt stolt over dette prosjektet, og at jeg, får min sjanse her i livet til å skrive min egen bok. Jeg gleder meg til å vise den frem til dere. 

Det er mye som står i boken, ting og hendelser, og ikke minst beskrivelser og tanker som aldri klarer å komme frem på en blogg. Det blir ekte og veldig lett å forstå alt. På bloggen er det lett for meg å skrive ting mellom linjene, gjøre det spennende og la dere lure litt på hva som egentlig har skjedd, mens i boken står alt svart på hvitt. Det er ikke mulig å misforstå. Dette er den jeg var, den som gjorde meg til den personen jeg er i dag, og ikke minst dette er jo fremdeles den personen jeg er. Jeg er Anna Rasmussen, på godt, og på vondt. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar