hits

7 ROMATISKE TING Å GJØRE MED KJÆRESTEN!

31.03.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Alle forhold bærer preg av oppturer og nedturer. Men er det en ting vi absolutt bør passe på, så er det å sette av tid til forskjellige aktiviteter sammen, uansett om man har vært sammen 1 uke, 1, 10 eller 50 år. Her kommer syv forskjellige tips til aktiviteter du kan gjøre sammen med den du er glad i.

1. Det enkle er ofte det beste, og hverdagsromantikk er ekte romantikk. Slå av mobiler en kveld, finn frem noen stearinlys, jordbær, smeltet sjokolade, noe godt å drikke, og ikke minst en skikkelig god film.

2. Sett av en kveld og ta med kjæresten ut på favorittrestauranten deres, nyt god mat og drikke, og overøs hverandre med komplimenter.

3. Roadtrip. En av de tingene som meg og Jan liker best er lange turer i bil. Turer uten mål og mening. En perfekt måte å bli skikkelig godt kjent på, og kanskje spesielt bra for par som ikke har vært sammen så lenge. Eventuelt kan dere også sjekke inn på et behagelig hotell, eller finne en fin restaurant.

4. Spaweekend. Et litt dyrere alternativ. Unn dere et weekendopphold på spahotell, skjem hverandre bort med god mat og drikke, og nyt hverandres selskap. Bestill mat opp på rommet, og bruk minst mulig energi på andre ting enn hverandre.

5. Lag mat sammen. Slå av lysene, tenn stearinlys og lag favorittretten deres sammen. Eventuelt utfordre hverandre til å lage retter dere ikke har laget før. Legg sjelen i hvordan maten danderes på tallerkenen.

6. Shoppinghelg i London. Book fly og hotell til en storby dere liker, bruk tid på hverandres interesser og engasjer dere i hverandres interesser. Det kan for eksempel være Londontur med shopping på fredagen og fotballkamp på lørdagen?

7. Finn frem et spill eller noe dere kanskje hadde til felles i barndommen, utfordre hverandre i SingStar, Bobble Trouble eller Mario Kart?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar