hits

ET INNLEGG JEG ALDRI TRODDE JEG VILLE SKRIVE

27.03.2017 - 15:00 Ingen kommentarer

reklame

Nå skal jeg faktisk skrive et innlegg som jeg aldri trodde jeg kom til å skrive om. Et innlegg om noe jeg har slitt med de siste årene. Om noe jeg har hatt lyst til, men liksom ikke helt fått til. Nemlig trening. Det er vell ingen hemmelighet at jeg ikke er et typisk yoga-menneske, jeg er ikke en typisk jente som liker å tilbringe tid liggende på en matte, jeg skulle gjerne ønske at jeg likte det, men det er ikke helt min greie.

Derfor har jeg følt at trening ikke helt ligger for meg, samtidig som jeg har kjent på kroppen at jeg virkelig trenger litt skikkelig aktivitet. De siste ukene har det faktisk begynt å løsne, og jeg har funnet noen øvelser som passer meg veldig bra, og som får ut energien min på en måte som jeg faktisk synes er gøy! De øvelsene skal jeg fortelle mer om en annen dag! Men akkurat nå håper jeg at akkurat du som kjenner deg igjen i noe av det jeg har slitt med, blir med og faktisk gjør noe med det! Det passer nemlig veldig bra, med tanke på at min favoritt treningspartner, GetInspired.no er i gang med sitt Mid Season Salg!

 Hos Get inspired kan du akkurat nå kan shoppe hundrevis av favoritter med inntil 60% rabatt. Jeg har forelsket meg helt i Kari Traa Tightsen jeg har på meg på bildene, den er blant favorittene i salget, og du sparer 40% på den HER! Mid Season Salget er perfekt for alle som ønsker å kickstarte vårens trening med det beste og fresheste utstyret, hele deres Mid Season Salg finner du HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar