hits

TAKK FOR MEG!

18.03.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg kjenner det har vært lenge siden et vanlig hverdagsinnlegg nå. I går tok vi barna ut av barnehagen, og tok oss en tur opp i snøen med herlige kjente. Vi grillet bål, og gikk på ski. Vi koste oss både store og små. Michelle var i så glad for å få møte sin gamle bestevenninne fra tidligere år i Stavanger, som faktisk flyttet nedover hit rett før vi flyttet til Kypros. Fantastisk hvordan små barn også bærer på en masse med følelser. Jeg syns det er utrolig hvordan savn og kjærlighet kan bli utrykket i et lite barns ansikt. 

I går var det også en spesiell dag på Camp Senkveld, der det var min tur til å ryke ut. Jeg må få takke så utrolig mye for meg. Hele campen har vært helt utrolig å være med på, og jeg er så takknemlig for menneskene jeg fikk lov til å bli kjent med i løpet av dette oppholdet. Thomas og Harald er bare helt fantastiske, og jeg gleder meg til å følge med på konkurransene i kommende uker også. Plutselig er jeg tilbake igjen, kanskje? Uansett, så har det hele vært en utrolig fin opplevelse. Både under campen, og mens det har blitt sendt på tv. 

Det er så rart, fordi jeg vet ikke en gang selv hvem som vinner hele Campen, så det er jo super spennende. Det er det ingen av hverken deltakerne som gjør. Jeg gleder meg i alle fall mye til å se mine kjære lagkamerater på blått lag, kjempe seg videre i sinnsyke konkurranser i ukene fremover. Siden min tid nå er over, så tenkte jeg å gi et lite tilbakeblikk på alle de fine ukene som jeg var med, så dette kommer jeg tilbake til snarest! Tusen takk for meg! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar