hits

SLIK TAKLER JEG UTFORDRINGENE

sponset

Det er ingen hemmelighet at livet som småbarnsforeldre ikke alltid er en lek. Det kan faktisk også være alt annet en lek, og man møter på både store og små utfordringer hver dag. Det kan være alt i fra vinterklær som ikke passer lengre, det kan være sykdom, språkutvikling, leggerutiner, eller sart barnehud. Jeg er sjeleglad at jeg ikke er alene om hverdagsutfordringene, og prøver innimellom å lese andres erfaringer eller å skaffe meg kunnskap på ulike måter. Av og til om nøden kaller er Google vår beste venn her hjemme, og har som regel svar på ting vi lurer på.

Likevel abonnerer jeg på Foreldre & Barn en gang i mnd, og liker å sette meg ned å lese på kveldene innimellom. Det er vell helst blandingen av ekspertråd og erfaringer som kan være veldig godt å få litt påfyll med av og til, i tillegg til å få litt ny inspirasjon. Foreldre & Barn tar opp en rekke temaer som kan være godt å lese om for småbarnsforeldre, alt i fra helseråd, middagstips, samspill med barna, og tips til høytider. I denne månedens blad har jeg for eksempel fått masser av gode tips og triks til vinterens karneval for barna.

Alt i fra kostymeideer til kosematen som gjør hver dag til en fest. Man kan også lese om årets store votte-test, der barna selv har plukket ut sine favoritter. Det er generelt et blad som faktisk gir meg noe, og som jeg er veldig glad for å ha i hverdagen. Et blad som har spart meg for mange rådløse tanker, og som jeg anbefaler på det sterkeste. Bestiller du i dag får du også med en velkomstgave, et lekkert koffertsett fra Sprell. 

Du velger selv om du vil bestille 6 utgaver i året, eller 12 utgaver i året. 6 utgaver i året får du til kun 269,- inkludert velkomstgaven. Det er vell verd investering i et blad som gir deg aktuelt og nyttig stoff om alle sider av småbarnsforeldrenes rolle. Bestiller du i dag får du også med Foreldre+ abonnement, som er helt gratis. Det gir deg skreddersydd digitalt stoff tilpasset ditt barns alder (0-6år). Velkomst gavene man får som Foreldre & barn abonnent blir sendt ut rett etter bestilling. Du kan bestille ditt abonnement til superpris HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar