hits

DERFOR FORLOT JEG MIN EGEN PERMIERE

17.02.2017 - 11:00 Ingen kommentarer

Gårsdagen ble virkelig en berg-og dalbanedag for min del, med stappet timeplan fra morgen til kveld. Jeg var derfor veldig klar for litt sjelden alenetid uten barn på kvelden, og var klar for førpremiere på årets sesong av Bloggerne. Rett og slett en liten fest der meg, og de andre deltakerne skulle få lov til å kose oss med et glass vin og få se første episode av det vi har jobbet for det siste året. Dessverre ble det alt annet enn kos med et glass vin, og det endte med at jeg forlot premieren før den i det hele tatt var begynt.

Jeg skal være helt ærlig med dere, og noen av dere vil sikkert synes det er rart, eller at jeg overreagerer. Men jeg ble skrekkelig skuffet. Jeg hadde gledet meg til å se en bit av det produktet jeg har vært med å skape det siste året. Et produkt jeg både er stolt av, og som faktisk betyr ganske mye for meg. Alt jeg deler i en sånn produksjon er personlig, og betyr noe for meg. Jeg slipper kameraer og mennesker helt inn på meg og livet vårt, og derfor er det spesielt for meg å se det. Jeg hadde derfor tatt plass i sofaen sammen med Jan for å se første episode, før det plutselig raste inn 50-60 mennesker jeg ikke aner hvem er og som tydeligvis hadde vorset i god tid før permieren, og som fint stilte seg opp foran de skjermene som var satt opp.

Jeg ble så sint og opprørt at jeg gråt på vei opp til hotellrommet, og kansellerte en TV-opptreden som egentlig skulle blitt sendt i dag tidlig. Jeg var klar for å se episoden sammen med de som faktisk har bidratt til årets sesong, de som har stått på å laget det produktet som skulle vises til oss for første gang. Jeg var virkelig ikke forberedt på å måtte sitte på bakerste rad bak 150 fulle mennesker jeg ikke aner hver er, og som for første gang fikk oppleve gratis champange. Det ble mer en vennefest, og det kan det godt være andre satt pris på, men for min del ble det skrekkelig feil, og sårt.

Det er veldig ulikt meg å reagere sånn, og jeg trives normalt sett i min egen verden på sånne anledninger, og bryr meg lite om hva andre gjør. Men akkurat dette ble veldig sårt og vondt, så vondt at jeg for første gang måtte avlyse en Live opptreden på TV i dag tidlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar