hits

EN ALENEPAPPE UTEN NOEN PLAN

09.01.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Dagen nærmer seg slutten her hjemme, og vi har rett og slett hatt en helt super dag, formen tatt i betraktning. Jeg merker dagene går veldig fort for tiden, noe jeg for så vidt er veldig glad for. Det er ingen hemmelighet at vi savner Anna her hjemme, og stemningen er stor hver gang hun ringer eller sender oss en oppdatering. Jeg skal innrømme at jeg er rimelig stolt av henne. Ikke helt på høyde med fødselen i Oktober, men sett bort i fra den rangeres dette rimelig høyt! Jeg skal også innrømme at jeg er rimelig stolt av meg selv også her hjemme. Barna er supersnille og ting går virkelig helt perfekt. Jeg styrer litt med å få laget en bra flette til Michelle, men googler meg frem til noe kult i kveld. Om noen av dere har noen enkle tips, så legg gjerne igjen noen linker i kommentarfeltet.

Ellers er det spesielt èn ting jeg virkelig har fått testet meg på de siste dagene, og det er planlegging. Med tre små barn alene er planlegging alfa og omega for å komme gjennom dagen på en bra måte. Som nevnt tidligere er det stort sett Anna som står for den største planleggingen her hjemme, og jeg har virkelig fått lært meg hvor viktig den delen er for at hverdagen skal fungere. Denne uken har jeg nemlig funnet frem penn og papir for å holde kontroll og orden på alle planene våre, og ser faktisk for første gang nytten i det! Det fungerer nok veldig, veldig dårlig å være alenepappa eller alenemamma uten en skikkelig plan. 

Ellers går det mot kveld her hjemme, og jeg krysser fingrene for at denne kvelden blir noe bedre en gårsdagens. Og at sykdommen som herjer i huset snart skal roe seg ned. Ellers ønsker jeg dere en fin kveld, jeg må nemlig komme i gang med flettingen her hjemme!

Jan 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar