hits

DET MÅTTE SKJE MENS HUN ER BORTREIST!

09.01.2017 - 12:30 Ingen kommentarer 

Da er mandagen her, og barna skulle vært i gang med barnehage i dag. Men akkurat som det pleier når Anna er utenbys så herjer sykdom her hjemme. Det MÅTTE jo bare skje denne uken, og det ble med andre ord en lang natt der det ikke var stille før i 03:30 tiden. Uansett er alle med godt mot, og det er på tross av litt sykdom god stemning her hjemme. Planen var jo egentlig en rolig dag sammen med Lucas, mens de to eldste skulle få kose seg i barnehagen. Men den planen er forskjøvet noen dager, og det skal bli godt å få ned pulsen litt etter en hektisk helg.

Egentlig er jeg en type som trives best når barna har fri eller ferier, jeg er litt den typen som elsker at det skjer noe. Ikke nødvendigvis noe veldig spektakulært, men bare noe som betyr mye for barna. Jeg kan vell trygt si at jeg er en type pappa som elsker å skape minner og opplevelser. Det finnes knapt en bedre følelse en når barna forteller ivrig i barnehagen hva de har gjort i helgen, ferien eller på fridagen sin. Den entusiasmen over situasjoner og minner som de setter pris på. Det kan være skitur på fjellet, det kan være bålbrenning og pølser i skogen, eller det kan være en kinotur. Jeg elsker overraskelser og spontane påfunn, og trives aller best når hele familien kan samles for seg selv langt oppe på fjellet i en lun hytte. Aller helst må det snø, mye.

For snøhytte er kanskje da barnet våkner mest i meg. Det er noe jeg husker veldig godt fra min egen barndom, og helt siden jeg kunne stå på beina har jeg kunne tilbringe timesvis ute i snøen for å bygge snøhule eller snøhytte. Og akkurat det kan jeg enda, selv om jeg nok synes det er mer stas en barna gjør, bare jeg får tenkt meg om. Men nå snakker jeg meg helt bort her, det er mandag og tid for å holde seg til hverdagens rutiner. Nå er det for første gang i dag helt stille i huset, og jeg skal nyte litt alenetid her hjemme, mens jeg dagdrømmer litt om at snøen snart melder sin ankomst.

Jan 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar