hits

INGEN BRYR SEG LIKEVEL BER DE MEG HOLDE KJEFT

06.01.2017 - 11:11 Ingen kommentarer

Etter at jeg deler innlegg som i går så spør jeg meg selv alltid: Er det verdt det? Hvorfor skal disse tullingene få lov til å ødelegge meg i dag også? Hvorfor skal mennesker som sitter hjemme på ræva få lov til å styre hvordan dagen min ender. Jeg må faktisk forstå at jeg er bedre enn det. Jeg er bedre enn å sitte i timesvis for å kommentere andres liv negativt. Jeg har innsett at mye om meg og mitt liv er provoserende for noen enkelte å se og lese så mye om. Jeg skjønner at det dere ser kan virke patetisk og ufortjent, den er jeg helt med på. Det jeg ikke skjønner er hvorfor dere bryr dere. 

Dere skriver «ingen bryr seg om ditt privatliv» Jo, det er dessverre/heldigvis mange som gjør det. Og det gjør nettopp du også, som bruker din verdifulle tid på å slenge dritt til meg, og for å fortelle meg hva som er best for mine barn og ikke. Sannheten er at ingen vet hva som er best for mine barn, eller hva fremtiden til mine barn bringer. Det er veldig lett å lese ett innlegg på bloggen min eller to, og tenke: fy søren, jeg vil også ligge meg kjent. Få barn og starte en blogg. 

Hvor mange i dette landet er det ikke som blir gravid og starter blogg? Jo det finnes en god del tusen både unge og eldre som har gjort dette. Forskjellen på nettopp meg og alle andre, er min historie, både før og etter at jeg ble mamma. Jeg vil like å påstå at ingen er som meg, hverken på godt eller vondt. Jeg sier overhode ikke at jeg er bedre enn noen andre, men jeg har lært at det viktigste i denne verden er egenskapen til å kunne skrive/snakke om vanskelige ting, og det har bloggen min hjulpet meg til å forstå. 

Så lenge jeg har blogget, har jeg delt om både gode og vonde ting jeg har opplevd. Ting som har vært mer og mindre interessant ting for deg å lese om. Jeg har delt opplevelser og hendelser som jeg vet at mange kan kjenne seg igjen i, og jeg har delt ting som jeg har fått tilbakemeldinger på fra enkelte, at det har hjulpet dem gjennom å oppleve det samme som meg. Gjennom alle år som blogger, har fokuset mitt vært nettopp det å kunne dele akkurat de temaene som fremdeles er «feil» eller tabu å snakke høyt om. 

Jeg har valgt å være ærlig, døn ærlig med dere, og forteller historiene akkurat som jeg selv har opplevd dem. Det er nettopp det som er så skummelt med å dele alt, fordi du som leser, føler du både kjenner meg, barna, livet vår, og ting jeg tenker/ikke tenker på i valgene jeg tar med å dele ting. Jeg deler kun ting som jeg vet med trygghet ikke vil skade barna. Dette tar jeg utgangspunkt i hvordan historiene faktisk er, og ikke hvordan de kommer frem på bloggen. For selv hvor ærlig jeg er på bloggen, så vil det alltid være sider som ikke kommer frem. 

Det vil alltid være noe som er privat, og ikke kan deles, som dere ikke må glemme at mine barn uansett vil bli fortalt når de er gamle nok. Det er nettopp det jeg står veldig for, å kunne snakke med barna om absolutt alt, spesielt vanskelige situasjoner og hendelser både jeg selv har stått i, og som de selv kan oppleve en gang. Det er ingenting i denne verden som er bedre enn å dele/snakke om ting. Og det skal jeg lære barna mine! 

Ja, utroskap, sex, bilder, uansett hva det måtte være, så er vi bare mennesker. Vi har ett liv, og det skal man leve. Det ligger i et barns natur å være flau, samtidig som det er ingen i verden som kommer til å kjenne til historiene jeg har delt på bloggen, bedre enn barna mine. De får vite det som aldri blir skrevet. Grunnen, og fasiten. De skal sitte igjen uten spørsmål. Og uansett hva du, som en leser mener og syns, er det heldigvis kun jeg som kan bestemme over meg selv, og over bloggen min. 

Jeg har en blogg som leses av gutter og jenter fra 10 til 80 år. Er det et innlegg som ikke passer deg, så la være å lese det, og vent til neste innlegg. Dere vet jo hvor fort temaene skifter fra innlegg til innlegg. Akkurat nå er det en liten utblåsning om tanker jeg følte for å få ut, mens neste kan være alt fra barnedåp, reise, giftemål eller hverdags-oppdateringer. Det er lett å bli provosert eller engasjert i ett innlegg man leser, bare husk på at det som regel kun er et kapitel av hele boken som blir skrevet i et innlegg, og at det finnes så utrolig mye mer enn kun det du ser! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar