hits

EN UKE MED PAPPABLOGG

07.01.2017 - 18:00 Ingen kommentarer

Da er vi i gang med det som kanskje er min mest interessante uke hittil i livet. Anna dro ut dørene i dag tidlig, og den mye omtalte pappauken er i gang. Anna blir nemlig borte de 8 neste dagene, mens resten av gjengen blir her hjemme hos meg. Dette er den første av to helger vi blir alene, og vi har allerede lagt noen små planer her hjemme. 

Det er mange små ting både meg og Anna er spente på denne uken. Michelle har fått beskjed om at hun skal få være "sjefen" mens mamma er borte, noe hun syntes var veldig stas. Mens Lucas og William aldri har vært så lenge borte fra Anna tidligere, så vi er litt spente på spesielt William sin reaksjon denne uken. Han er ikke stor nok til å forstå hvorfor hun er borte, eller når hun kommer tilbake igjen, men jeg føler meg veldig trygg på at vi kommer til å få en veldig fin uke sammen.

Jeg kommer til å holde bloggen gående den neste uken, slik at dere får et innblikk i hvordan det går her nede. Jeg skal prøve å knipse masser av bilder, og oppdatere så mye jeg får muligheten til. Etterhvert kjører jeg en spørsmålsrunde, og svarer på litt spørsmål fra dere, i tillegg til at jeg skal snakke en del om min husfar-rolle her til vanlig, og en del om papparollen jeg har i hverdagen. Hvem er jeg for barna, og hvordan takler de en uke uten mamma?

Men nå er vi i alle fall i gang! Og jeg skal prøve å holde dere oppdatert så mye jeg klarer!

Jan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar