hits

START ÅRET MED ET STORT SMIL

10.01.2017 - 21:00 Ingen kommentarer

sponset

Jeg kan innrømme at jeg ikke alltid syns det er like gøy å ta masse bilder av meg selv. Jeg har mine dager der jeg uansett hva ikke klarer å ta et bilde som jeg blir fornøyd med. Som blogger, så må jeg ta bilder, nesten hver eneste dag. Jeg har endelig funnet min løsning til hvordan jeg blir fornøyd med det første bilde jeg tar. Et stort hvit smil, kan aldri bli et dårlig bilde. Jeg har funnet meg en tannbleking, som jeg tar hjemme selv, og som jeg syns virker kjempe bra! 

Premium White profesjonelt tannblekingssett er perfekt for deg som ønsker hvitere tenner! Du får det samme resultat med å bruke denne hjemme selv,  som du oppnår hos en tannlege. Den største forskjellen er kun at det er mye billigere å gjøre det selv! LED lyset som følger med i Premium White tannblekingssettet gir blekingen et overveldende hvitt resultat! Ønsker du å starte året med et stort smil, så kan du bestille nå!

Få drømmesmilet til kampanjepris kun 449 kr NÅ! (før: 1190kr) 


Det føles rart å vite at Jan er alene med barna hjemme nå. Jeg vet at jeg savner dem masse når dette innlegget blir publisert, for det gjorde jeg allerede før jeg reiste hjemmefra. Det skal bli godt å komme hjem igjen til mine fire fine. Jeg vet at de har det fint uten meg noen dager til, så skal det bli utrolig godt å få meg hjem igjen. Håper det står bra til med bloggen, og håper dere er snille med Jan, og legger igjen noen oppmuntrende og motiverende kommentarer til han. Det fortjener han! 

Anna Rasmussen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar