hits

JEG KAN IKKE LATE SOM INGENTING

31.12.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne å skrive. Alt virker bare helt unaturlig når jeg skal sitte her å late som om ingenting etter de siste dagene jeg har hatt. Det er veldig tydelig at ting er vanskelig akkurat nå, og derfor skal jeg ikke prøve å legge skjul på det fakta. Det ligger der, og det gjør vondt. Jeg har heldigvis noen rundt meg som får meg til å smile, selv på de tøffeste dagene. Barna gjør alt mye lettere, og krever at jeg står opp om morgenen og ikke minst kommer meg ut dørene. 

I går brukte jeg en vond dag sammen med Michelle på kjøpesenteret. Det ble en kort tur, men mer enn nok til å føle meg litt bedre. Vi hadde det koselig og handlet inn til dagen i dag. Det er siste dagen av 2016 i dag, og jeg skal gjøre alt i min makt for å få en fin avslutning på dette året, sammen med de personen som betyr alt for meg. Michelle og meg handlet inn mange tulle-gaver til pakkeleken vi skal ha i kveld, mens vi venter på rakettene. Vi får nemlig middagsgjester og siden alkohol ikke akkurat er et ord som blir brukt for ofte her hjemme, har vi stelt i stand en kveld med flere morsomme spill!

Jeg er ikke helt sikker på hvordan vi skal gjøre det med barna i natt, men de skal alle sammen få seg en god hvil nå på dagtid, så får vi se hvor lenge hver enkel holder ut. Jeg blir overrasket om William ikke har lyst å legge seg før 20.00, han har et godt sovehjerte og trives godt med å sove mye. Michelle er derimot klar for å se nyttårs-rakettene som åpner 2017, men vi får se om hun klarer å holde seg våken. Jeg er veldig opptatt av at barna skal i seng når de er trøtte, uansett hvilken dag det er i året. Barn trenger mye søvn, også på høytidene! 

Jan har heldigvis kjøpt inn en del raketter, som vi får skyte opp før sengetid, sånn at de får være med på feiringen likevel. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å legge dette året bak meg, og håper på at 2017 bringer med seg mye latter og glede! Ønsker alle sammen en fantastisk siste dag i 2016! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar