hits

BEKLAGER

30.12.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

I dag er ikke Anna her. Jeg vet hun har veldig lyst til å være her, og jeg vet hun har veldig lyst til å skrive kveldsinnlegget sitt selv. Men det går ikke i dag. I dag blir det bare meg her inne på bloggen. Jeg vet det er kjedelig, og selvfølgelig ikke derfor dere er her inne og leser. Men i dag blir det bare sånn. Og det sier nok mer om hennes følelser at det nettopp er meg som er her inne å skriver. Jeg fikk i oppgave av henne å skrive noe, for å ikke skuffe dere.

Så jeg velger å bruke noen avsnitt på å fortelle deg Anna, at jeg er glad i deg. Og at jeg alltid er her for deg og barna, uansett. Og jeg er her fordi det er ingenting jeg heller vil. Jeg elsker deg, og skulle så inderlig ønske at jeg kunne fikse de sårene du sitter med. Jeg skulle så inderlig ønske det var en eller annen ting jeg kunne gjøre for å fikse alt. Bare ett eller annet. Hva som helst.

I mellomtiden skal jeg bruke alle mine krefter på å være der for deg. Være den beste støtten jeg kan være. Være en som får deg til å smile, en som får deg til å le innimellom. Være den beste pappaen jeg klarer, og være den beste kjæresten jeg bare kan. Jeg elsker deg, og jeg vet at vi en dag har vær vår ring på, en dag som bare skal fylles med glede fra morgen til sent på kveld.

For du fortjener det Anna. Du er virkelig et helt fantastisk menneske, og jeg føler meg som verdens heldigste som får være en del av deg. Du er verdens beste mamma, verdens beste kjæreste. Du er verdens beste Anna. 

Jan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar