hits

ÅRET SOM SKULLE BLI PERFEKT

30.12.2016 - 16:00 Ingen kommentarer

2016 har vært et veldig spesielt år for meg. For en vanlig gutt fra en enkel bygd har omveltningen i hverdagen vært ganske så stor. Nå har jeg levd 100% i en papparolle jeg elsker i over et år, og jeg kan med trygghet si at jeg har vendt meg til rollen. Jeg simpelthen elsker rollen som pappa, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en jobb som lar meg få veldig mye tid med alle barna. Anna har i alle år levd veldig tett på alle de små her, og jeg kjenner jeg er takknemlig som får samme muligheten.

2016 har også vært året der jeg for alvor ble voksen. Jeg tørr påstå at jeg alltid har vært moden for alderen min, men i år har det fulgt et ansvar som virkelig har gjort at jeg føler meg 100% voksen. Jeg har også fått oppleve det største øyeblikket i livet mitt, nemlig å få se et liv bli til. Ikke bare fikk jeg oppleve en fødsel, men jeg fikk ta del i den, og fikk føle på en stolthet jeg aldri har opplevd maken til. Sammen med Anna har jeg i år kjøpt drømmehuset, et hus der hele familien trives veldig godt.

Men året har også bydd på veldig mange følelser og opplevelser jeg ikke trodde jeg skulle oppleve. Jeg har møtt mennesker som tar valg som for meg og alle rundt oss er veldig vanskelig å forstå. Jeg har opplevd smerten og skuffelsen fra Anna, og kjent på det å måtte ta vare på et menneske som har hatt og har det alt for vondt. Jeg har sett og møtt mange mennesker som har det vondt, men aldri opplevd eller kjent noen som har hatt det så vondt som Anna har hatt de siste månedene. Jeg har sett hvordan mennesker kan gjøre andre vondt på en måte jeg aldri, aldri trodde jeg kom til å oppleve.

Det har alt i alt vært året som skulle bli perfekt, men som har bydd på veldig mange utfordringer som er vanskelig å se for seg. Samtidig handler det også om å stole på det mennesket man er, stole på at en selv vet forskjell på rett og galt. Dessverre har det i år vært alt for mye som har vært veldig, veldig galt. Men vi ser fremover, og gleder oss til et år som forhåpentligvis blir fylt med flere positive opplevelser, et år der vi skal bygge minner med barna, og fortsette å se dem vokse opp i en verden, som for meg har blitt et farligere sted i 2016.

Jan

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar