hits

ET ÅR FULLT AV SKUFFELSE OG TÅRER

28.12.2016 - 19:30 Ingen kommentarer

Jeg begynner å forberede meg på at året går mot slutten. Jeg prøver å gå gjennom alt som har skjedd i livet mitt i 2016, og har vel funnet ut at det har skjedd veldig mye. Jeg kan ta med meg både flere oppturer og nedturer og ikke minst store forandringer i livet mitt. Det har vært et år der jeg som mamma, husmor og kjæreste har tatt livet med ro. Vi har brukt dette året på å slå oss til rette og ikke minst finne et stabilt liv for både store og små. Det har vært behagelig, både for meg og barna, og finne en ro på et helt nytt sted. Her kan barna få lov til å bli store. Her trives vi. 

For meg så har dette vært et år fullt av skuffelser og tårer. Jeg har måtte rippe opp i gamle sår, for å endelig kunne komme meg videre. Jeg har kommet enn lang vei siden hele den bølgen startet i januar, og det er nok fremdeles et godt stykke til jeg er helt i mål der jeg ønsker å være. Likevel så har jeg lært å kjenne på smerte, og skuffelse og begynner smått og akseptere situasjonen slik den er. Det har gjort vondt, og jeg vet at det ikke er over, men dette er veien jeg må gå, for å kunne leve et liv uten alle disse problemene som sitter igjen, i fremtiden. 

Hvis noen ville spurt meg denne tiden for et år siden, hvordan jeg så for meg 2016, så ville jeg uten tvil sagt at jeg ser for meg et rolig år. Det skal jeg ikke si nå, fordi jeg vet at et år i mitt liv hverken er rolig eller kjedelig. Det skjer ting titt og ofte, og jeg vet aldri hva som venter meg rundt neste sving. Jeg vet at 2017 blir et år med mye latter og glede, og da vet jeg også at jeg skal klarte alt som kommer uventet på oss også. Januar 17 kommer til å gå veldig fort, og jeg har nesten alle dagene booket med planer hele måneden gjennom. 

Allerede i januar er det mye nytt og eventyr jeg skal ut på, samt barnedåp og diverse som vi skal stelle i stand. Det er også ting i Stavanger som jeg må gjennom, som jeg gleder meg mindre til. Jeg kan ikke gjøre noe med fortiden og årene jeg har bak meg, men når nyåret begynner så vet jeg at jeg har en sjanse og en mulighet til å gjøre året best mulig for meg selv, og ikke minst for de rundt meg. Jeg har kun ett mål for 2017, og det er å være like sterk som jeg har vært dette året. 

Jeg trenger ikke være sterkere, eller ikke ha det vondt. Det er lov å gråte, og det er lov å vise at man faktisk føler at man har for mye å bære på. Mitt mål er å kunne balansere det vonde og det gode. Det å kunne le av en vits, eller barna som tuller rundt, og ta sorgen når de ikke er tilstede. For er det en ting jeg har lært av denne hele prosessen, er nettopp det fakta: å holde barna borte fra nettopp dette kaoset som jeg selv alltid har vært en del av. Det er min jobb å skjerme barna, og det er ingen grunn i verden til at mine barn skal måtte ta en del av min kamp. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar