hits

PÅ TIDE MED ET LIVSTENG FRA MEG

30.11.2016 - 21:00 Ingen kommentarer

Det er vel på tide å vise et lite livstegn fra meg igjen. Det er mye som skjer om dagen, og dessverre lite jeg kan skrive om, når det kommer til saken. Jeg syns det er forferdelig å ikke kunne skrive mer om hva som skjer, nettopp fordi det er noe som går så langt inn på meg. Det tar mye tid og energi, og jeg ønsker sårt at det bare skal bli ferdig. Mye av grunnen til mitt fravær fra bloggen den siste tiden skyldes akkurat dette. Og jeg hadde håpet at det hele ville være over nå i kveld. 

Jeg har tellet dager frem mot desember, fordi jeg visste at det siste som ville skje i denne saken skulle avsluttes i dag. Vi var derfor i Stavanger i går og i dag, for å møte i disse sakene. På grunn av en liten feil, så ble hele møtet utsatt, og jeg har gått gjennom mye for så og si ingenting. Det føles veldig vondt, og må innrømme at jeg er skuffet over at det hele ikke er avsluttet enda, som jeg har trodd helt siden tidlig i sommer. Det har vært et veldig vanskelig døgn for meg, og det gjør det ikke akkurat lettere for meg å vite at denne turen fem og tilbake til Stavanger, var bortkastet og tapt tid. 

Jeg prøver å ikke miste motet, og stå i dette. Likevel skal jeg ikke legge skjul på at jeg har det skikkelig vanskelig om dagen. Nå må jeg prøve å fokusere på julen, og tiden sammen med mine fine små i denne tiden, og legge dette litt til sides. Jeg skulle gjort veldig mye for å unngå denne store påkjenningen i en tid som dette, men det er dessverre ikke så mye jeg kan gjøre med det. 

Jeg har heldigvis folk å snakke med, og ikke minst stor støtte fra de rundt meg. Jeg skulle bare ønske jeg kunne dele mer detaljer om hva som faktisk står på nå, for å få en forståelse på hva som skjer og har skjedd. Men det kommer en dag der sannheten ser dagslys, den dagen ser jeg frem til, og den dagen motiverer meg til å stå i dette nå. Selv om jeg har flere rundt meg nå enn noen gang tidligere, føler jeg meg veldig alene i kampen. Jeg må bare prøve å se hvor mange som faktisk står sammen med meg i dette, og støtter meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar