hits

BLACK FRIDAY - HER ER DE 4 BESTE KUPPENE I DAG

25.11.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

reklamelenker

Jeg vet at det sikkert er flere enn meg som begynner å bli gal av hele Black Friday tilbudene som er over alt i dag. Det er så utrolig mange forskjellige tilbud å forholde seg til, og jeg skal innrømme at jeg allerede har glemt over halvparten av tilbudene jeg egentlig ville handler fra i dag. Det er akkurat som tilbudene bare drukner bort i andre tilbud. Jeg kjenner jeg faktisk bli fysisk dårlig av å se hvor kaotisk det har vært i butikkene rundt forbi i dag tidlig.

Jeg syns det er helt sykt hvordan enkelte mennesker mister det helt over noen dumme tilbud. Jeg er derfor glad for at det går ann å handle hjemmefra i dag, uten å bli tråkket ned av andre kjøpere på butikken. Jeg har faktisk handlet litt i dag allerede, men jeg tenkte å lage en liten oversikt selv, for å holde styr på hvilke butikker som har hvilke tilbud, og skal gå i gang med handlingen der etter. Her er de beste tilbudene, du ikke kan la slippe unna i dag: 

1.Blivakker - Nettbutikken med alt du trenger av sminke og hårprodukter. De har et supertilbud fra 25% og helt opp til 80% på HELE BUTIKKEN. Tilbudet finner du HER!

2.Tights.no - Ønsker du deg en 2XU tights, så er det her den må handles. I dag er den nemlig nedsatt til kun 499,- Du kan velge mellom flere forskjellige 2XU tightser til uslåelig lav pris. Ordinærpris på 2XU tightsene ligger på 1299, så om du skal handle inn en 2XU til noen til jul, er det dagen for å handle inn! Tilbudet finner du HER!

3.Get inspired - Butikken med I dag kjører de tilbud på en hel rekke varer. 30% på alle sko, 30% på alle tights, 30% på alle topper og 40 % på alle sports-BH! De har også 30 - 80% rabatt på drøssevis av andre varer! Tilbudet finner du HER!

4. Boozt.com - Her finner du 25 - 50 % rabatt på merker som Gant, Ralph Lauren, Tiger of Sweeden, Lindeberg og en hel rekke andre eksklusive merkevarer! Tilbudet finner du HER! 

Skulle du ha brukt for noen ekstra kroner å handle for, anbefaler jeg deg å melde deg inn i MeningsTorget! Der kan du ta enkle undersøkelser når en det passer deg, og bli belønnet med gavekort og penger! Det tar bare få sekunder å komme i gang! Prøv selv her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar