hits

DETTE BØR DU VITE OM DENNE DAGEN

21.11.2016 - 18:00 Ingen kommentarer

reklame

Nå var plutselig November snart over, og det er bare 6 dager til første søndag i advent. For noen har julegavehandelen begynt for lengst, mens andre knapt har begynt. Felles for alle er at vi nå er inne i den uken der butikkene går fullstendig bananas med tilbud, og dumper prisene så lavt de har mulighet til. Noen venter til velkjente Black Friday, mens andre tyvstarter og kjører full gass allerede fra i dag. En av de som har tyvstartet salget er BliVakker.no. Norges desidert største nettbutikk med sminke og kosmetikkprodukter er i gang med 25-80% på absolutt alle varer i hele butikken. Med andre ord shopper du nå all sminke, hudpleie, og hårpleie du vanligvis bruker, til uslåelige priser. 

Dette er med andre ord årets desidert villeste salg, og gjelder på absolutt alle varer i hele nettbutikken. Også på merker som BareMinerals, GHD, TIGI, Ole Henriksen, og mange flere. Shampooen og balsamen vi bruker i huset her, er fra Agadir og heter Agadir Argan Oil, den sparer du faktisk hele 40% på i dag. Jeg har skrevet om den tidligere, og anbefaler alle å teste den ut. Den gir et resultat og en silkemykhet jeg aldri har opplevd tidligere.

Jeg har også fortalt om min begeistring for Bronx. Et merke som regelrett har erstattet mine tidligere produkter fra Bare Minerals. Min erfaring er så enkel at Bronx både er rimeligere, og gir et bedre resultat en det jeg har opplevd fra de tilsvarene produktene i serien fra Bare Minerals.

Kort oppsumert: Du har nå tidenes mulighet til å klikke hjem produktene du bruker selv, og ikke minst julegaver, til årets laveste priser. Black Week starter NÅ hos BliVakker.no og du ser alle salgene HER! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar