hits

EN HELT SPESIELL FREDAG!

28.10.2016 - 20:30 Ingen kommentarer

reklame

I dag er faktisk ingen vanlig fredag. Dette er Pink Friday. Rett og slett en fantastisk dag for deg som søtter rosa sløyfe aksjonen mot brystkreft, og ikke minst en flott mulighet til å shoppe til sterkt reduserte priser. BliVakker.no er kanskje rosabutikken fremfor alle rosabutikker, og de feirer dagen med 25-80% avslag på absolutt hele butikken, i tillegg til at de donerer bort 10,- per kunde til Rosa Sløyfe Aksjonen. Men vær rask, tilbudet gjelder kun frem til midnatt! Aktiver din rabatt HER!

Med andre ord en fantastisk mulighet for deg til å bidra i kampen mot brystkreft, samtidig som du selv sparer store summer i deres enorme Pink Friday salg!

Jeg har samarbeidet med BliVakker i flere år nå, og det er med hånden på hjertet den eneste butikken der jeg selv handler alt av makeup, shampoo og hårprodukter. De har det soleklart største utvalget i Skandinavia, til priser ingen kan slå de på. Og når du i tillegg sparer så store summer som i dag, så er det bare å benytte sjansen.

Som jeg har fortalt tidligere, var det gjennom BliVakker at jeg for første gang møtte Jan, der han jobbet i drøyt tre år. Og etter det er det han som står for innkjøpene av alt i fra makeup til hårpleie i huset. Tidligere har jeg fortalt om Agadir Argan Oil, som er shampoo/balsam-merket vi bruker her i hus, som jeg har vært forelsket i helt siden Jan tok det inn i hus. 

Når det kommer til sminke har jeg vært Bare Minerals fan i veldig mange år nå, før jeg i høst fikk opp øynene for Bronx. Der jeg spesielt har forelsket meg i Foundationen og et lipgloss-sett som jeg ikke kan være uten. Faktisk er alle bildene i innlegget tatt etter at jeg ble sminket opp i produkter fra Bronx. Produktene er rimeligere en de dyreste merkene, og etter min mening bedre. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men min nye favoritt er Bronx! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar