hits

MIDDAGTIPS - MIN FAVORITT!

sponset

Gode middager og lite tid i hverdagen er ting som ikke alltid passer godt sammen. Og nr vi voksne i hus ofte har et behov for litt mer spennende smaker en det barna foretrekker. Nr vi da bodde i Stavanger pleide vi ofte bestille Indisk mat i helgene for f stelt i stand litt romantiske middager etter at ungene var i seng, men s dukket problemstillingen opp etter at vi flyttet. Hvor skulle vi n f tak i vre romantiske indiske favoritter.

Jan bestemte seg for lage Butter Chicken fra bunnen av, men forstod veldig raskt at det var voldsomt mange ingredienser, og tok mye mer tid en det vi har i hverdagen. Men s kom han p at det finnes en veldig kjent indisk restaurant i Kristiansand, bare et dryt kvarters kjring fra her vi bor. Siden den gang har vi kjrt inn flere turer for hente vr helgefavoritt, fr vi plutselig fikk en foresprsel om presentere en nyhet fra SaritaS, nemlig deres Butter Chicken saus p glass!

Sausen gjr det plutselig superenkelt lage favoritten vr her hjemme, og sparer oss for bde tid og penger i en travel hverdag. Sausen er simpelthen proppet med alle de ingrediensene som vi kviet oss for kjpe inn, nettopp fordi det er en spass komplisert rett. Med blant annet kvernede cashrewntter, flte, rapsolje, lk, sukker, tomatpure, salt, hvitlk, ingefr, kardemomme, spisskum, rismel, paprika osv.. er dette en blanding stappet med indiske herligheter som gjr SaritaS Butter Chicken til en rask og smakfull hverdagsrett for bde store og sm!

Selv s lager vi vr versjon med basmatiris og masser av nanbrd, men du kan gjerne toppe det med bde mango chutney, raita og kanskje en salat ved siden av. Indisk er en perfekt sosiale middagsmulighet, enten du skal hygge deg med familien, med gode venner, eller med kjresten. Ikke bare smaker indisk mat helt fantastisk, men det er simpelthen en fest for ynene se p. I tillegg til at jeg lover at bde venner, familie og kjreste blir riktig s imponert.

Sausen er i tillegg glutenfri, i likhet med alle de andre SaritaS sausene, og passer derfor de fleste. Om noen rundt bordet nsker en enda mildere smak anbefaler jeg servere med litt rmme eller creme fraiche ved siden av retten. Hper det smaker! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar