hits

MIDDAGTIPS - MIN FAVORITT!

29.10.2016 - 11:00 Ingen kommentarer

sponset

Gode middager og lite tid i hverdagen er ting som ikke alltid passer godt sammen. Og når vi voksne i hus ofte har et behov for litt mer spennende smaker en det barna foretrekker. Når vi da bodde i Stavanger pleide vi ofte å bestille Indisk mat i helgene for å få stelt i stand litt romantiske middager etter at ungene var i seng, men så dukket problemstillingen opp etter at vi flyttet. Hvor skulle vi nå få tak i våre romantiske indiske favoritter.

Jan bestemte seg for å lage Butter Chicken fra bunnen av, men forstod veldig raskt at det var voldsomt mange ingredienser, og tok mye mer tid en det vi har i hverdagen. Men så kom han på at det finnes en veldig kjent indisk restaurant i Kristiansand, bare et drøyt kvarters kjøring fra her vi bor. Siden den gang har vi kjørt inn flere turer for å hente vår helgefavoritt, før vi plutselig fikk en forespørsel om å presentere en nyhet fra SaritaS, nemlig deres Butter Chicken saus på glass!

Sausen gjør det plutselig superenkelt å lage favoritten vår her hjemme, og sparer oss for både tid og penger i en travel hverdag. Sausen er simpelthen proppet med alle de ingrediensene som vi kviet oss for å kjøpe inn, nettopp fordi det er en såpass komplisert rett. Med blant annet kvernede cashrewnøtter, fløte, rapsolje, løk, sukker, tomatpure, salt, hvitløk, ingefær, kardemomme, spisskum, rismel, paprika osv.. er dette en blanding stappet med indiske herligheter som gjør SaritaS Butter Chicken til en rask og smakfull hverdagsrett for både store og små!

Selv så lager vi vår versjon med basmatiris og masser av nanbrød, men du kan gjerne toppe det med både mango chutney, raita og kanskje en salat ved siden av. Indisk er en perfekt sosiale middagsmulighet, enten du skal hygge deg med familien, med gode venner, eller med kjæresten. Ikke bare smaker indisk mat helt fantastisk, men det er simpelthen en fest for øynene å se på. I tillegg til at jeg lover at både venner, familie og kjæreste blir riktig så imponert.

Sausen er i tillegg glutenfri, i likhet med alle de andre SaritaS sausene, og passer derfor de fleste. Om noen rundt bordet ønsker en enda mildere smak anbefaler jeg å servere med litt rømme eller creme fraiche ved siden av retten. Håper det smaker! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar