hits

DEN SISTE BLOGG-OPPDATERINGEN FOR DENNE GRAVIDITETEN

29.09.2016 - 13:00 Ingen kommentarer

Nå er det kun to dager igjen til termin 1.oktober. Den siste uken har vært en berg og dalbane føler jeg, med forskjellige tegn på at fødselen nærmer seg med stormskritt. Dette blir derfor den siste blogg-oppdateringen på svangerskapsuker for dette svangerskapet. Jeg er snart i mål, og har kommet meg helt frem til mål-linjen nok en gang. Jeg gir meg selv en stor klapp på skulderen for jobben jeg har gjort de siste ni månedene. Det har vært et tøft svangerskap, og jeg er veldig glad for at jeg snart kan få kroppen min tilbake igjen, og barnet i armene. 

Termin: Termindato er 1.oktober 2016. Det vil si at jeg i dag er kommet meg inn i uke 41 (40+0). Over 99,3% av svangerskapet er overstått. Jeg har altså bare 2 dager igjen til termindato!! Jeg er i termin-uken nå, så neste uke er det overtid, om jeg må gå så lenge å vente. Jeg krysser fingrene for at prinsen ikke har for god tid, men ønsker å møte verden snart. Til helgen, kanskje? 

Ukens aktivitet i magen:  Ettersom at jeg både har hatt kynnere og rier om hverandre, så har det vært mindre aktivitet fra babyen. Samtidig så har han sine perioder inne i mellom der han sparker og ruller rundt som bare det. Han har det fremdeles veldig godt i mammas mage, og det er veldig viktig nå som det går mot slutten. 

Ukens tanker om fødselen: Nå som dagene tyder på at fødselen virkelig kan gå i gang hvert øyeblikk, så skal jeg ikke legge skjul på at jeg kjenner redselen og angsten for å føde kommer tilbake. Jeg prøver å motivere meg selv med at, det sto fortere fødselen kommer i gang, det sto fortere er det over. Jeg ønsker å bli ferdig med det. Jeg ønsker å legge nok en fødsel bak meg, og være stolt. Den beste premien i verden hjelper meg også med å takle redselen på fødselen, nemlig Michelle og William. 

Ukens cravings: Jeg tror nesten alle som har vært innom bloggen min de siste månedene har fått med seg hva jeg daglig knaser i meg. Det går fremdeles i det samme som det har gjort hele sommeren. Is-bite maskinen var noe av det beste kjøpet vi har gjort i sommer tror jeg, haha. Men nå som det begynner å bli kaldt ute, håper jeg snart jeg får en litt varmere craving enn isbiter! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar